Minden a Nők hibája!

Mivel elég nagy vihart kavart Lukács képviselő Parlamenti felszólalása, utánajártunk hogyan vélekednek erről az emberek.

A mérhetetlen támogatottságú keresztényfasisztoid törpepártocska egyik újabb agyalágyultja kinyilatkoztatott.

Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Ház! Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős?

Mondta Lukács, de nem a Bibliai, és sajnos még folytatta ez a nem túl gazdagon bútorozott elme ?

Amikor külső társadalmi nyomásra vagy más csoportok nyomására a családon belüli, hozzátartozókon belüli erőszakról szóló törvényt megalkotjuk, úgy alkotjuk meg a törvényeket, hogy nem gondolunk arra, hogy megoldunk egy problémát, amivel egy másik problémát idézünk elő, és akkor most csodálkozva állunk, hogy itt van a hajléktalanság kérdése.

Egyidejűleg ugyanazok a liberális jogvédő szervezetek – amelyeket egyébként külföldről pénzelnek – olyan szakvéleményeket adnak, hogy milyen jó a családon belüli erőszakban a kitiltás, és megoldásokat ezekre a kérdésekre nem adnak, ugyanakkor most a hajléktalankérdésben azt mondják, hogy mit akar ez a parlament csinálni, mert hogy kezeli, és hogyan próbálja, és a büntetőjog kategóriába tolja.

Tehát Lukács összekeveri a távol tartás intézményét, egy ember egy területről való kitiltásával, majd azt mondja, ez a kitiltás, ami a megalázott megver nőt védi, liberális hülyeség, viszont a köztérről való kitiltása embereknek, az jó megoldás. Mindeközben pedig egy ember megverését, és szegénységét, úgyanúgy bűnként kezeli.
A kormánypárti képviselők lassan már le se tagadhatják, hogy milyen véleményük van a nőkről. Varga István, Balogh József és Illés Zotán után Lukács Tamás is beáll a sorba.

Egyértelmű. Lukács Tamás kormánypárti honatya szerint, a nők tehetnek a hajléktalanságról. A gonosz liberálisok belenyúlnak a család szentségébe, kiemelik a férfit ha veri a felességét, és ezzel generálják a hajléktalanságot! Micsoda baromság.

Az beugrik-e a képviselőnek, hogy vannak a hajléktalanok között nők is?

Mi jöhet még? Kitalálják a családon belüli boszorkány égetést… ?

Lassan már nem tudják a NŐK eldönteni, hogy gyereket szüljenek, “főzzenek és maradjanak a fakanálnál”, vagy jobb ha minél előbb, önszántunkból maguk alá gyújtanak??

A KDNP logója ez: “Több fényt!” – ha naivnak tettetem is magam, akkor is nyilvánvaló, hogy az rimánkodik fényért, aki maga sötétben jár.

EZ a magyar konzerv jobboldal, a fityisz-kádéenpé. Paternalista, pöffeszkedő, buta, maradi, középkorban megrekedt, szalonzsidózó, paranoiás, műveletlen, ostoba, döbrögi-mentalitású nulla.

Minden a nők hibája ! ….egyértelmű. Meg a komondoroké. …azok a legrohadékabbak.

 
Kép: google.hu