Tükör 1.

0
179
Új rovatunkat, elkezdenénk az országgyűlési választások óta ? időrendi sorrend nélkül ? felsorolni azokat a tényeket, amikről vagy nem vesznek tudomást az emberek vagy a fidesz uralta médiában, mint hír helyet sem kap. Igyekeznénk magunkat utolérni és az aktuális hírekről később kicsit bővebben írni.
Bemelegítésnek:

  • Tudták Önök, hogy a budapesti beruházásokban Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. konzorciumi tagként két, összesen 9,5 milliárdos értékű szerződést nyert el az elmúlt időszakban?
  • Tudták Önök, hogy a Fejér megyei Kishantoson lévő biogazdaságban annak ellenére, hogy a földpályázatos mutyin nyertesek, nincsenek birtokon belül, mert bírósági perek folynak, kiszántották a termést és ezzel kb. 140 millió forintos kárt okoztak az ?új földesurak??
  • Tudták Önök, hogy Orbán Ráhel (igen, a Viktor lánya) esküvőjén elloptak egy mobiltelefont, aminek megtalálása érdekében a több, mint 60 fős személyzettől DNS mintát vettek? Ez azért is elképesztő és borzasztó, mert az ároktői rablógyilkosok egyes tagjai azért kerülhettek szabadlábra, mert a DNS vizsgálatuk éveken keresztül nem készült el, mert nem volt rá pénz és kapacitás. Két főről volt, itt pedig 60 érintett van!
  • Tudták Önök, hogy a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. 490 millió forintért vásárolt útszóró só tárolására területet, amire évi 6 millió forintért bérel sátrat a só védésére? A vásárlót képviselő ügyvédi iroda az eladó cégnek is dolgozott, vezetője a fidesz jövőbeni reménysége. A környéken három olcsóbb telket is lehetett volna vásárolni, ebből kettő kétszer akkora területű, mint amit végül megvásároltak.

Most, bemelegítésnek ennyi. Ha érdeklik az olvasókat az objektív hírek, szívesen folytatjuk.

Péter és Milán