Tükör 9.

0
442

Kedves Olvasó!

Főnökünk szorításából kibújva ismét közlünk pár gondolatot. Nagyon keresnek bennünket, mert nem tudják, kik azok akik információkkal látják el az ellenzéki politikusokat.

Szerencsére azokra nem is gondolnak, akik valójában elmondják mindenkinek mi is történik valójában nálunk, így a kirúgástól egyenlőre megmenekülünk.

És most nézzük, mi is történik körülöttünk.

Tudta-e Ön, hogy a két éjszakát átszámítva 920 ezer forintot ?érő? hotel számla, melyet Lázár János hozott össze külföldi útja során enyhén túlzónak tűnik, különösen annak fényében, hogy alig harmad áron kapott ajánlatot egy újságíró attól a négycsillagos szállodától, amelyben állítólag Lázár is megszállt?

Tudta-e Ön, hogy 2011-ben Orbán Viktor stábja azt nyilatkozta, hogy a miniszterelnök biztosan nem költözik a budai Várba, amíg ?Magyarország államadóssága ilyen drámai mértékű?? Orbán harmadik kormányának első döntése éppen erre irányul annak ellenére, hogy ismét drámaian nőtt az ország eladósodása. Az sem számít, hogy az erre a célra kiszemelt volt Karmelita kolostorban tizenhárom éve működik a Nemzeti Táncszínház, ami a magyar táncművészet legfontosabb helyszíne.

Tudta-e Ön, hogy a június közepén megalakult állami pedagógus karnak 150 ezer – kötelező – pedagógus a tagja, pedig mindössze 15 ezer tanár szavazott a szervezet 125 küldöttére?

Tudta-e Ön, hogy vélhetőleg szavazat vásárlás szempontjából október 1-én 10 ezer forint értékű utalványt kapnak majd az V. kerületi nyugdíjasok? Ön szerint Hatvanban a néhány kiló burgonya és alma kiosztása az önkormányzati választások – október 12 – előtt, vagy után fog történni?

Tudta-e Ön, hogy évente mintegy 100 milliárd forintba kerül a rezsicsökkentés, ugyanis ennyit kell évente az adófizetők pénzéből a rezsicsökkentés miatt a csőd szélén vergődő közműszolgáltatók megmentésére adni? Ez azt jelenti, hogy amit a lakosság ?ajándékként? megkap a rezsicsökkentéssel, bőven kifizeti adóként az államháztartásnak. Ön szerint ez nem politikai szemfényvesztés?Ön szerint jól működnek ezek a cégek? Gondoljon csak a botrányos hatvani szelektív hulladék  (nem) szállításra!