Tükör 12.

0
421

Kedves Olvasó!

Ismét jelentkezünk, hogy valós tényeket tárjunk Önök elé, mert munkaadónk csak a hírek elferdítésével tud operálni, ez jól látszik azon is, hogy a ránk kényszerített írásokat úgy jelentetik meg, mint ha csak ők léteznének a földön. Pedig ez nem így van!

Akkor most nézzük a tényeket.

Tudta-e Ön, hogy a Kormány a választások után csendben több mint 100 ezer embert leépített a közmunka programból? A Kormány döntése alapján azonban 43 milliárd forinttal növelik a közfoglalkoztatásra fordítható pénzek nagyságát, ezzel tudják garantálni, hogy augusztustól decemberig átlagosan 193 ezer fő kaphat közmunkát, amelynek csúcsidőszaka az önkormányzati választások előtt lesz, augusztus – szeptemberben átlagosan 230 ezer főt terveznek alkalmazni. Ön szerint ez alkalmas lesz arra, hogy ez választók milliót megtévessze?

Tudta-e Ön, hogy az egyik napilap amerikai forrásokra hivatkozva megírta, hogy lemondták Orbán Viktor washingtoni tervezett útját, így októberben csak New Yorkba és Los Angelesbe utazik? A lap értesülése szerint valószínűleg Orbánt nem fogadták volna a Fehér Házban és a Külügyminisztériumban is csak helyettes államtitkári szinten. Szintén kudarcként élheti meg azt is, hogy a Georgetown egyetemen is meghiúsult a tervezett előadása, mert az egyetem feltételül szabta, hogy utána nyilvános vitát tartsanak. Ez azonban nem felelt meg a magyar félnek.

Tudta-e Ön, hogy a NAV nyilvántartása alapján fél év alatt 62%-al nőtt a tartósan tartozó vállalkozók száma? Ön szerint Magyarország jobban teljesít?

Tudta-e Ön, hogy közel 5 milliárd forintot adott a Paksi Atomerőmű a Magyar Nemzeti Filmalapnak? Ön szerint nem lett volna célszerűbb ezt az összeget a rezsicsökkentésre fordítani?

Péter és Milán

MEGOSZTÁS
Előző cikkPanasznap!
Következő cikkDélutáni séta