Beharangozó 2.

Kedves Olvasóim!

A ?beharangozó? megjelenése óta, mint bizonyára látták és olvasták, több cikk is megjelent az ígértek közül. Holnap reggel ?Szerepzavar, avagy a Pótolhatatlan? címmel jelenik meg egy eszmefuttatás arról, hogy ki az ?igazi főnök? a városban.

A hétvégén foglalkozom a sportcsarnok ügyével ?Mikor? Miből? Törvényesen?? című cikkemben.

Mivel nagyon sokan érdeklődnek a többi írással kapcsolatban, megnyugtatok minden érdeklődőt ? és azokat is, akik szeretnék, hogy nem jelennének meg ? hogy dolgozom ezeken a témákon és a következő egy-két hétben olvashatják ezeket.

Mint megígértem, foglalkozom tehát

  1. a város kulturális katasztrófájával (Könyvtár) (munkacíme: ?Végleges az ideiglenes??).
  1. Írni fogok a városban uralkodó kaotikus állapotokról, amelyet ?művészeti alkotások közterületen való elhelyezésének? hívnak, a Város-jel szobor kapcsán (munkacíme: ?25 millió nem volt elég egy szoborra?? vagy ?A nagy helykeresés?)
  2. Foglalkozni fogok egy máshol igen furcsának számító, nálunk sajnos megszokott lebonyolítású beruházással, mely véleményem szerint komoly veszélyeket rejt a jövőben városunk számára (munkacíme: ?Lejátszva, avagy lejt a pálya??)
  3. Tervezek elindítani egy szavazást, melyet megelőzne egy közvélemény-kutatás arról, hogy az itt élőknek mi a véleménye a városban folyó tervezési-kivitelezési és egyéb, az ezekhez tartozó kérdésekről. Magyarul: mi is jellemzi igazán városunkat? (munkacíme: ?Jel vagy jelkép??)
  4. Egy rövid eszmefuttatás erejéig szeretnék foglalkozni a hatvani közmeghallgatással, mely jól jellemzi a hatvani ?fideszes demokráciát?. (munkacíme: ?Egyhangúan ? egy hangúan?!?)

Kedves Olvasóim!

Megköszönve eddigi segítségüket, ötleteiket, az utóbbi időben egyre több és értékesebb információikat, zárom soraimat azzal, hogy rám továbbra is számíthatnak! Természetesen ha valami új, érdekes téma ?beelőzi ezeket?, arra az esetre a változtatás jogát én is fenntartom. Megígérem Önöknek, hogy igyekezni fogok, mert hamarosan kezdődnek a bizottsági ülések és a testületi ülés, melyek mindig sok témát biztosítanak.

Továbbra is igyekszem ott lenni lehetőleg minél több bizottsági ülésen és a testületi ülésen, természetesen kamerával annak érdekében, hogy Önök cenzúrázatlanul lássák a ?nagy hatvani valóságot?.

A meteorológusokkal együtt, én is forró nyarat ígérek!

Barátsággal:

Bíró József