Óriási érdeklődéssel nyitott a kalandpark

Mielőtt a Hatvaniak örülni kezdenének, nem nálunk történt az eset, hanem Alcsútdobozon, Mészáros és Orbán birodalmában.

Annak ellenére, hogy az idő kiváló, kirándulásra és szórakozásra alkalmas, Hatvanban még csekély mértékűnek sem lehet mondani az érdeklődést, a Lombkorona kalandpark nyitásának napján.

Úgy látszik, hogy ami Mészáros Lőrincnek, Orbán jó barátjának sikerült, az a hatvani fidesznek nem.

El kellene gondolkodnia minden városvezetőnek, hogy mit is lehetne kezdeni ezzel a torzóval.

Abban ugye megegyezhetünk, hogy jóindulattal sem nevezhető ez az építmény kalandparknak, hacsak azokra a balesetekre nem gondolunk, amik történtek, mert a sérülteknek igazi kihívás, mondhatni nagy kaland volt a túlélés.

Emlékezhetnek rá, hogy F. Zsolt súlyos balesetet szenvedett, amit a hatvani média és fideszes vezetők úgy próbáltak beállítani, hogy engedély nélkül volt a pályán.

Zsolt ezt tette közzé facebook oldalán az esetről.

KEDVES ISMERŐSEIM!
Ma 6 hete, hogy a hatvani kerékpáros kalandpark pályáján, a pályát népszerűsítő reklámfotózáson vettem részt kis családommal,(nem engedély nélkül,mint ahogyan az a közmédiában elhangzott,hanem kérésre, szívességből) amikor súlyos sérülést, GERINCTÖRÉST szenvedtem a pálya billenő (akkor nem billenő) részénél.
Hálát adok az Élő Teremtőnek, hogy azt az óriási esést túléltem ( a sisakom négy helyen tört el) és olyan helyre tett le ahol a közvetlen közelben levő cölöpök és a lekaszált növényi csonkok nem nyársaltak fel.

Már akkor lehetett tudni, amikor a város vezetői nyilatkoztak erről az esetről, hogy nem mondanak igazat, de ezt már mi hatvani lakosok 2010 óta megszokhattuk.

Mi lesz veled kalandpark?

Szeretnék látogatottság növelő ötleteket adni, hogy javítani lehessen a kihasználtságát, bár ha csak egy kerékpáros végigmerészkedik a pályán már 100%-os emelkedést tudnának elkönyvelni a nullához képest.

Javaslom, hogy itt ne álljanak meg.

Merjenek nagyot álmodni. Bár azt saját szemünkkel láthatjuk, hogy mi a vége a nagy álmoknak ha Szabó és fideszes bandája álmodik, de talán a javaslatok bevezetésével igazán sok látogató jöhet Hatvanba.

Lehetne ajánlani minden pályát teljesítőnek, hogy ha sérülés és esés nélkül végig tud menni a pályán, megsimogathatja az állatparkban a vaddisznót. Ha az is sikerül neki, jutalom járna neki, 1000 – 5000 forint, attól függően, hogy ezt a feladatot mennyi idő alatt tudta teljesíteni.

Amennyiben mégsem sikerülne bukás nélkül teljesíteni a pályát, felajánlásként, a polgármester személyesen a karjaiban vihetné be a közelben lévő kórházba a sérültet. Férfi sérült esetében ezt átvállalhatja Kövesné fideszes képviselő.

Nem elég csábító?

Ebben az esetben, egy régészeti kutatást kell meghirdetni, az ásatáson háromkerekű biciklivel lehet részt venni, mert arról könnyebben elérik a résztvevők a földet, és nem is lehet vele akkorát bukni.

A megtalálható régészeti leletek között lehetne például a megbecsülés, a tisztesség, a becsület, de ha ez nem elég rejtsenek el 30 ezüstpénzt a területen, és akkor még maga Júdás is meg fog jelenni.