Már csak pár száz méter használható a kerékpárúton

Rohamtempóban bontják a Hatvantól Boldog irányába tartó kerékpárutat.

Bár a kísérleti szakaszok nem épültek meg, ez senkit nem zavar. Nincs eldöntve az sem, hogy a három tervezett megoldás közül melyik a legalkalmasabb a javításra, de ezen nem csodálkozunk a fentebb írtak miatt.

Azon sem kell csodálkozni, hogy erre a sorsra jutott a kerékpárút, hiszen van ahol alig kettő centiméter vastagságú aszfaltot terítettek le. Ugye így már érthető, hogy miért nőtt ki a fű az úton?

Azt viszont nem értem, hogy miért egyszerre kell felbontani az utat, miért nem javították ki először a boldogi szakaszt a vasúti hídig. Nem tudom, hogy a város részéről ezt ki engedte meg, de ez nagy kitolás a hatvani sportszerető emberekkel.

Abban csak bízni tudok, hogy nem valami fideszes politikai háború része lesz a kerékpárút, de Hatvanban már ezen sem csodálkozna senki.

Sok minden megtörténhetett már Hatvanban, látszólag következmények nélkül, hiszen köztudott a Szárazmalom félbeszakadt projektje, ahonnan levonult a kivitelező, és a polgármester láthatatlan kezek munkálkodásának tudta be a több száz milliós bukást.

Bízom benne, hogy miután teljes hosszában felmarták az aszfaltot, nem fog levonulni a kivitelező, itt hagyva a használhatatlanná tett kerékpárutat.

Ugye itt nem láthatatlan kezek dolgoznak?

Augusztus 25-e után ez is kiderül!