Valamit tenni kell!

0
856

Szombaton fél hatkor hazai pályán játssza soron következő mérkőzését az FC Hatvan focicsapata. Sajnos ez a bajnokság nem a sikerekről szól, és különösen nem NB II-be való feljutásról.

Legfeljebb az évek óta ? megítélésem szerint teljesen csak a felelőtlenül ? a focihoz nem értő, meggondolatlanul ígérgető politikusok lázálmaiban.

Az edző váltás óta, Varga Attila új edző teljesen más felfogású csapatot formált rövid idő alatt.

Sajnos ez az idő egyelőre kevésnek tűnik arra, hogy biztosan kiharcolja a csapat az NB III-ban maradást. Ugyan akkor a fiúk se mennek ki feltett kézzel a pályára, és láthatóan szívüket is beleteszik, és minden tudásukat bevetik annak érdekében, hogy ezt a minimális célt ? benn maradást ?teljesítsék.

Sajnos a vezetőség nem fordít gondot arra, hogy a ?12-dik játékos? is jelen legyen a mérkőzéseken.

Természetesen ez alatt a kifejezés alatt a szurkolókat értem. Tény, hogy hétről-hétről csökkent a mérkőzésekre kilátogatók száma. Esetenként már 60-70 főre esett vissza az amúgy sem nagy 100-110 főre becsült átlagos nézőszám. A nagyszerű hazai teljesítmények hatására ismét kezdtek visszaszivárogni a lelátókra a szurkolók, és véleményem szerint ez jelentősen plusz erőt ad a fiúknak a mérkőzések idejére.

Kár, hogy az egyesület elnöke (Ofella Zoltán) évközben óvakodik a szurkolókkal való találkozást, hiszen a mérkőzés elején, és a félidőben is inkább megkerüli a pályát és a lelátó túlsó sarkából nézi a mecset mintsem, hogy a szurkolók közé beüljön. Látványosan, fizikálisan is elhatárolódik tőlük, és a véleményüktől.

Nagyon fontos lenne most, ha legalább az utolsó két hazai mérkőzésre minél többen látogatnánk ki, és szurkolnánk, ezzel segítenénk a fiúknak megnyerni a mérkőzéseket. Közismert, hogy amikor a ?kamu Hatvankártyát? létrehozták, a kiváltók jelentős része a parkolás, és a FC Hatvan mérkőzéseire ingyenesen való belépés szándékával váltották ki. Az egyesület (Ofella Zoltán elnök) azonban hamarosan visszavonta ezt a lehetőséget, és sokaktól elvette ezzel a meccsekre való kijárás kedvét.

Most azonban, amikor fontos, hogy minden egyes szurkoló bíztassa csapatunkat, én felajánlom, hogy 10 személynek ? aki amúgy rendelkezik Hatvan kártyával ? , kifizetem a belépő díját.

Én ezzel tudok segíteni a csapatnak!
HAJRÁ FC HATVAN!

Akit érdekel, a felajánlásom keressen az ismert elérhetőségeimen.