Én mennyit kapok?

0
10794

Legközelebb értem vagy érted jönnek?

Sokat gondolkodtam azon, hogy mit is lehet mondani abban a helyzetben, amikor a hatalom koncepciós ügyeket indít ellenzéki politikusokkal szemben.

Végig gondolva az elmúlt évek eseményeit amelyek velem történtek, -nem állítom, hogy ilyen súlyúak mint ami Dr. Czeglédy Csabával történt-, de azért engem is gondolkodásra késztet.

A Quaesztor károsultak segítőjeként is ismert Dr. Czeglédy Csaba kiállása, a Szombathelyi mocskos ügyekben példaértékű, és mielőtt nyilvánosságra hozhatta volna a fidesz botrányos ügyeit, szinte már “természetes”, hogy előzetesbe került.

De térjünk vissza a hatvani történésekhez.

2010 után, amikor a hatvani fideszes városvezetésnek nem tetszett, hogy besétáltam a kamerámmal egy bizottsági ülésre, olyan zavart okoztam, hogy Nádas képviselő majdnem sírva rohant Szabóhoz, aki gyorsan meg is jelent, és a számomra nem annyira kedves jegyzővel együtt próbálta megakadályozni, hogy felvételt készítsek.

Mivel minden lehetséges fórumon bepanaszoltam ezt az eljárást, már nem tudták lehetetlenné tenni jelenlétemet.

Ezek után jött az a próbálkozásuk, hogy visszamenőleg megtiltják nekem és még egy cégnek a Hatvan név használatát. Ez sem jött be.

Nem állítom, hogy van összefüggés az ügyek között, de érdekes egybeesés, hogy miután rájöttek, hogy velem nem tudnak mit kezdeni, valaki felírta a házunk ablakára, hogy meghalsz.
Persze akkor a fidesz közleményben határolódott el ettől az esettől.

Azért ez elég beszédes.

Persze 2016. június 3-án, egyesek majdnem pezsgőt bontottak, amikor rohammentővel vittek életmentő szívműtétre, de gyorsan az arcukra fagyott a vigyor, mert egy hónap lábadozás után ismét visszatértem.

Láthattuk a 2014-es kampány alatt és után kártékony politikai üldözésüket azoknak, akik szúrták a fidszes urak szemét.

Emlékezhet mindenki Érsek Zsolt meghurcolására. Öt év után engedték el az ügyet, mert semmit, az égvilágon semmit nem találtak ellene, amin nem kell csodálkozni, hiszen nem is követett el semmit.

Most Dr. Czeglédy Csabán a sor, aki milliárdos csalást akar leleplezni, aki több baloldali politikust és olyan embereket védet azokban az ügyekben, ahol a hatalomnak nem tetszett valami, és koholt vádak alapján megpróbálták elítélni.

Így volt ez az én esetemben is, hiszen Csaba segítségével sikerült 29 büntetőfeljelentésen túl lennem úgy, hogy semmit nem találtak ellenem, mert én sem követtem el azokat, amivel megvádoltak.

Az ügyek között volt rongálás, rágalmazás, becsületsértés, stb.
Így próbáltak ellehetetleníteni, megfélemlíteni.

A teljesség igénye nélkül néhány név, akik megpróbálták a lehetetlent, mármint azt, hogy féljek és vélhetően ennek érdekében feljelentettek.

Szabó Zsolt, államtitkár (Hatvan volt polgármestere)
Tóth Csaba, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke (aki a meghallgatásra sem mert eljönni)
dr. Szikszai Márta, Hatvan Város jegyzője, egyben “logisztikai ügyintéző”
Lestyán Balázs, Hatvan Város alpolgármestere (volt egészségügyi tanácsnok)
Szinyei András, Hatvan Város alpolgármestere
Tarsoly Imre, a hatvani Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke
dr. Stankovics Éva, a hatvani kórház igazgatója
és hosszan sorolhatnám még, a kertésztől a bébiszitterig.

Így megy ez fideszéknél.

Természetesen Dr. Czeglédy Csabának köszönhetően itt vagyok, élek és virulok!

Az is természetes, hogy hiszek az ártatlanságában akkor is, ha ebben a koncepciós perben mégis sikerülne az Orbán által kézi vezérelt ügyészségnek elmarasztaltatni. Meghurcolni már biztosan sikerül nekik.

Innen üzenném, hogy az ajtóm éjjel is nyitva áll mindenki előtt, csak mielőtt berúgják legalább telefonáljanak, hogy a gyerek nyugodtan tudjon aludni.

A kávét már bekészítettem.

Maradok tisztelettel: Bíró József majdnem elítélt, de papírom van róla, hogy a fidesz terve nem sikerült!