Miért is mondom a magamét

0
487

Avagy nem felháborodni kell, hanem elvégeztetni azokat a munkákat, amelyek élhetőbbé teszik Hatvant!

Többször szóvá tettem már, hogy a jelenlegi városvezetésnek csak a Kossuth tér számít.

Sajnos a szemlélet nem változik, és most csak egy példával kívánom ezt bemutatni.

Miközben a 6-os körzetben két képviselő is lakik, nem mellesleg az egyik a polgármester, senkit nem érdekel, hogyan néz ki a körzetben az egyik, találomra kiválasztott buszmegálló.

Bezzeg a Kossuth teret szinte naponta takarítják, amit nem is tennék szóvá, ha az erőforrásokat úgy osztanák el, hogy az újhatvani részekre is jusson ember.

Értem és elfogadom, hogy a Kossuth tér prioritást élvez Hatvan többi területével szemben, és még az sem számít ha vasárnap van, de ezt a nagyfokú megkülönböztetést nem csak én tartom elfogadhatatlannak, hanem az Újhatvanban és a város más területein élők is.

Azért a Kossuth téren sem tökéletes minden, a harminc fok feletti forróságban vasárnap is bűzlenek a szemeteszsákok, mert arra még akad ember, hogy kicserélje a szemetes edényekben a megtelt zsákokat, arra viszont nem figyel senki, hogy azok el is legyenek szállítva. Legalább ebben a forróságban figyelnének. Persze nem engem!

Akinek a dolga lenne ezekre a problémákra odafigyelni, véleményem szerint sajnos alkalmatlan feladatának az ellátására, és ezt már több hasonló esetben bizonyította.

Nem tudom, hogy városunk vezetői ezt meddig képesek tűrni, de egy biztos.

A hatvani lakosság tűrőképessége és türelme, lassan el fog fogyni.

Talán nem véletlen, hogy van aki így nyilvánítja ki véleményét, az egyik  jelenlegi városvezetőről.