Családi hétvégét tartott a megyei Fidesz Felsőtárkányban

Az augusztus 26-i eseményt Nyitrai Zsolt, a Fidesz Heves megyei elnöke nyitotta meg.

Információink szerint volt pódiumbeszélgetés is, ahol megszólalt többek között Juhász Attila Simon, Felsőtárkány polgármestere, Habis László, Eger polgármestere, dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, Szabó Zsolt, Hatvan és térsége országgyűlési képviselője is.

Arról nincs információnk, hogy a hatvani fideszből kirúgott képviselők kívántak-e beszélgetni valakivel, mert a neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a rendezvényen páran megjelentek a hatvani Fideszből kizártak is.

Azt is mondhatnánk, hogy a fiúk kimentek a tóra, de csak a szívatóig jutottak, mivel már a beléptetésnél problémáik adódtak.

Demonstrálva képzelt befolyásukat, a Városháza gépkocsijával érkezhettek.

Hétvégén, párt rendezvényen, közpénzből!

Vélhetően segítségükre lehetett a jegyző, aki már korábban bizonyította logisztikai jártasságát a személyszállítás terén.

De miért is nem csodálkozunk?

Mert ők így szokták, mert nekik mindent szabad!

Mert ők feljelenthetnek ellenzéki politikusokat, majd a bíróságra menet tanúként, megfélemlített köztisztviselőket tuszkolnak a városi pénzből fenntartott gépkocsiba.

Mert ha kedvük tartja, a Városháza politikai munkatársa és a városvédők képviselője gépkocsivezetővel viteti magát Fidesz rendezvényre!

Ez még akkor sem elfogadható, ha meghívást kaptak erre a rendezvényre.

Mert biztosan nem maguktól mentek, véleményem szerint küldték őket.

Nagy gondban lehettek, hogy kit is kellene elküldeni, hiszen olyan emberek kellettek erre a nemes feladatra, akiknek nem számít, hogy esetleg megalázzák vagy elzavarják őket.

Szegények úgy jártak mint a Némó animációs film szereplői a végén.

Biztosan emlékeznek a végszóra ami így hangzott, ÉS MOST?

Ezt a kérdést tehették fel maguknak tanácstalanul, amikor rá kellett jönniük, rossz helyen és rossz időben érkeztek Felsőtárkányba, családi rendezvényre, család nélkül.

Ilyen az, amikor azt hiszik az “urak”, hogy mindent megengedhetnek maguknak.

Ilyen az, amikor dilettánsok vezetik  Hatvant, mert ez a Horváth-féle városvezetés!