Aki berúgta a politika ajtaját

Tóth Norbert, az MSZP Országgyűlési jelöltje olyan zavart hozott a választók körében, hogy csak kapkodjuk a fejünket!

Mesterházy Attila volt pártelnök, a 2014-es jelölt Korózs Lajos valamint Szakács László részvételével, közös sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön a baloldal, hogy Tóth Norbertet indítja el a Heves megyei 3. választókerületben. Norbit nem csak az MSZP, hanem a DK is támogatja.

A közösségi oldalakon pozitív és negatív vélemények is vannak, de az vitathatatlan, hogy az állóvizet felkavarta. Az örök elégedetlenkedőknek, akiknek Korózs Lajos öreg, és lejárt lemeznek számít, Tóth Norbert személye természetesen túl fiatal. Az elégedetlenkedő fotelforradalmárok számára nem létezik megfelelő ember, ők csak egyet tudnak, alkalmatlan, és teljesen mindegy kiről is van szó.

Nem értem, hogy miért gond az, ha valaki fiatalon próbál meg tenni azokért, akiknek szükségük van kapaszkodókra, és arra, hogy valaki őszintén képviselje őket.

Norbi felvállalta helyettük is a baloldali gondolkodást, hiszen ebben nőtt fel. Azért senki sem hibáztathatja, hogy neki is, mint oly sokunknak elege van az orbáni rezsimből, az oligrchákból, a strómanokból.

Mint mondta, – Olyan ember vagyok, aki hisz az álmok erejében. Szerencsés voltam, mert megadatott számomra, hogy követhessem a saját álmaimat, amelyeknek köszönhetően sok olyan tapasztalatra tettem szert, amelyek átformálták a világnézetemet.

Tóth Norbert mert nagyot álmodni. Családja támogatásával megméretteti magát a 2018 évi országgyűlési választásokon, mert úgy gondolja, hogy nem csak beszélni kell, hanem tenni is, mindenkinek a lehetőségeihez mérten.

Fotelból még senki nem nyert választást, ez egy verseny, de Norbi ehhez a pályán már hozzá szokott.

Sokan ismerik autóversenyzői múltja miatt.

Tény, hogy az autóversenyzés merőben más, mint a politika, hiszen ott tized vagy század másodperceken múlik a győzelem, de kitartás és fegyelem, vagy tiszta verseny nélkül a versenypályán sem lehet érvényesülni.

A politikában sajnos a tiszta verseny egyelőre nem lehetséges, hiszen a fidesz saját magára szabta a választási rendszert, Mészáros és Vajna médiabirodalmával pedig mocskolódó hazug írások tömkelege jelenik meg minden nap. Semmitől nem riadnak vissza.

Talán Norbi fiatalsága zavart okoz a fideszes rendszerben, mert mit is írhatnának róla? Mi lehet a legnagyobb bűne az elmúlt tíz évből? Mit fogna majd rá? Nem ette meg a napköziben az uzsonnát?

“Norbi úgy gondolja, hogy Magyarországnak jobb tervre, és nem Orbánra van szüksége. Olyan kormányra, olyan képviselőre van szükség, amely az emberek javát szolgálja, amely reményt és hitet ad nekik, hogy megvalósíthassák az álmaikat itt, Magyarországon.

Miközben Orbán az alacsony munkanélküliségről szónokol, figyelmen kívül hagyja a stagnáló fizetéseket és azt a többszázezer alulfoglalkoztatott embert, akik nem tudnak megélni fizetésükből, akik úgy gondolják, hogy sosem lesznek képesek maguk számára olyan életet teremteni, amilyenről fiatalként álmodoztak.

A fiatalok egyetemre akarnak járni, olyan tudásra szert tenni, amely elindítja őket egy jobb, élhetőbb jövő felé.”

Ezt kell minden eszközzel támogatni.

– Az álmok ereje abban rejlik, hogy aki valóban hisz bennük, az nem hagyja magát megfélemlíteni.

Norbi nem fél, vállalja a kihívásokat, vállalja a megmérettetést!

?A változás sosem jön el, ha másokra, vagy más korra várunk. Mi vagyunk azok, akikre vártunk. Mi vagyunk a változás, amit kerestünk.? (Barack Obama)

Le kell bontani Orbán korrupt rendszerét, szembe kell szállni a hatalmon lévő korrupt politikusokkal, és kidobni őket a politika szemétdombjára.

Végleg!