Botrány: Mikor kér bocsánatot Horváth?

0
978

Ismét Hatvan van porondon az országos sajtóban, de Horváth Richárd polgármester még mindig lapít.

Mára köztudott, hogy a Horváth által elkövetett “pancserpuccs” óta, Hatvanba nem nagyon akar TOP-os pénz érkezni.

Pár évvel lemaradt a Polgármester, hiszen a problémák 2015-ben kezdődtek, éveken keresztül láthatatlan kezekről, bosszúszoftverről beszélt, mert ahhoz gyáva, hogy kiálljon és megnevezze a felelősöket. Annak ellenére nem mondták ki a felelős nevét, hogy egy testületi ülésen Papp képviselő azt mondta, hogy tudjuk ki áll a háttérben.

Lázár “annyitisér” János most kimondta, Szabó “várostulajdonos” Zsolt államtitkár hibát követett el, de még mindig nincs megnevezve konkrétan a felelős.

Horváth, inkább másra próbálja hárítani a bizonyítást, többek között Érsek Zsoltra.

Érdekes, hogy nem olvashattunk nyílt levelet tőle, például Szabó Róbertnek, Heves Megye Közgyűlése elnökének címezve, de nem írt nyílt levelet Tóth Csabának, a Megyei Közgyűlés alelnökének, és nem írt nyílt levelet Szabó Zsolt államtitkárnak sem.

Inkább Érsek Zsolton próbálja számon kérni azt, amit a sajátjai követtek el. Mi sem bizonyítja jobban, hogy Őt nem az igazság kiderítése izgatja, hiszen az ez ügyben benyújtott előterjesztésemet januárban még napirendre sem merte venni, nem, hogy szavaztasson róla.

Nem beszélve arról, hogy pontosan tudja, Érsek Zsolt nem tagja a megyei döntés előkészítő bizottságnak, de szándékosan állítja ezt Ő, és a közpénzen fenntartott médiája.

Egyértelműnek látszik egyébként, hogy Horváthnak igaza van e témában, csak a becsületes kiállást hiányolom tőle.

Itt lenne az ideje Horváthnak bocsánatot kérnie a hatvani emberektől, hiszen akár honnan is nézzük, a háborút ő kezdte, de nem sikerült a város érdekeit érvényesíteni a harcban.

Hatvan pedig, ebben a háborúban alul maradt!