Hatvani ügyek miatt is nyomoz a rendőrség

0
783

Már három hatvani ügyben nyomoz a rendőrség és az ügyészség!

Az egyik ilyen ügy a kerékpárút, ahol a kivitelezést, az árazást, valamint az út minőségi kifogásai miatti túlfizetést vizsgálhatják.

Az út állapota egyértelműen nem első osztályú, az igazságügyi szakértő megállapításai alapján kijelenthető, hogy egyenlőre nem is lesz az. Ennek ellenére a kivitelezőnek úgy fizették ki, mint ha első osztályú lenne. Azt nem tudni, hogy ezzel mennyi kárt okoztak Hatvannak, ennek megállapítása a nyomozás során fog kiderülni.

A nyomozók vizsgálják a könyvtár körüli helyzetet, hiszen az épület állagmegóvása elmaradt, leszereltek több kazánt, radiátort, de ezek sorsáról egyenlőre semmit nem tudni.

Már a nagygombosi majorban található lakások miatt is nyomozók kutakodnak, mert az egyébként belülről a lakók által karbantartott lakások állapota, a kiköltöztetés után úgy leromlott, hogy az embernek sírni támad kedve, ha megnézi ezeket az ingatlanokat.

Hatvan Város vagyonával így nem lehet, és nem is szabad gazdálkodni, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a felelősök bíróság előtt vállalják tetteik következményét.

Sajnos az ügyek csak szaporodnak, később azokról is tájékoztatni fogok mindenkit, mert a polgármester próbálja eltitkolni az igazságot, ezért történhetett meg az, hogy a visszaéléseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló előterjesztést, napirendre sem merte venni.

Higgyék el, nem a láthatatlan kezek felelősek az elkövetett gyalázatért!

Remélem a nyomozók, láthatóvá teszik nem csak a kezeket, hanem az arcokat is!

Az ügy menetéről részletes tájékoztatást fogok adni.