Bocsánat, még egyszer mondom bocsánat

Elfogtunk egy bocsánatkérő levelet.

Mi kérünk elnézést!

Tisztelt Soros György Úr!

Engedje meg, hogy mély sajnálatomat fejezzem ki azért, mert Önre akartam kenni a Magyarország határán felépített kerítés lebontásának tervét.

Tulajdonképpen ez az én tervem volt, de mivel Ön a rendszerváltás óta nagylelkűen támogat engem és az általam vezetni próbált országot, annyira az agyamba vésődött a neve, hogy évek óta másra sem tudok gondolni.

A minap, amikor a feleségem arról kérdezett, hogy mi legyen a vacsora és, hogy kit hívjunk meg, akkor is csak azt tudtam mondani, hogy a Sorost. Bár azt nem tudom, hogy ki is az, a lényeg, hogy a Soros legyen.

Rá kellett ébrednem, hogy az a gyűlöletkampány, amit az Ön nevével hajtottam végre, lényegében tévedés volt, hiszen Ön Nem csak Magyarország, de az UNIO határait is meg kívánja védeni, erre nem kevés pénzt áldozva saját vagyonából, amit én egyébként soha nem tennék. Nem azért gyűjtöget nekem a pénztáros Lőrinc, hogy holmi határvédelemre költsem.

Lényegében azok a feltételezéseim is alaptalannak bizonyultak, hogy szeretett, saját lábán álló  lányom és vejem személyes támadásai Öntől érkeztek Brüsszelen keresztül.

Tudom, sokan mondják, hogy az ELIOS botrányba egy demokratikus ország kormánya már régen megbukott volna, de mint Ön is tudja, én nem demokráciát építettem ki magam körül, hanem egy nagy családot, utánozva nagy elődömet, Don Corleone-t.

Higgye el, semmi közöm hozzá, én csak a Lézert utasítottam, így Ő az aki bűnszövetségben követte el a 13 milliárdos csalást. Nem, még egyszer mondom nem a vejemmel, hiszen azaz átkozott Simicska volt a cég tulajdonosa. Csak Lézernek a vejkóval kellett letárgyalni az üzletet.

Ugye érti, hogy ennyi támadás után, ami az én féltve őrzött diktatúrámat éri, becsúszhat egy olyan apró hiba, hogy mást próbálunk meg beállítani bűnbaknak, mint aki valójában az.

Még egyszer elnézést kérek ezért az apró félreértésért, a hibát már kijavítottuk, mától nem Ön az ország ellensége, hanem az ENSZ!

Tudja, az Egyesült Nemzetek Szervezete most azért támad, mert országunk már nem Nemzet, hanem Orbánia, egy beteg vezető által irányított diktatúrával alátámasztva.

Csak agyon ne nyomjon.

Most jutott eszembe, hogy a plakátjainak lecserélése túl sokba kerül, nem küldene egy kis pénzt?

Maradok hű barátja:

O. V.

Csak Grazig kibírjam!