Nem segít itt már, csak a piócás ember

0
1237

A tavasz közeledtével ismét előkerült a hatvani kerékpárút esete Szabó Zsolttal.

Mert nagyot álmodni, korábban még Fideszes társait rá is tudta venni, hogy több mint egy milliárd forintot herdáljanak el UNIÓS forrásból kalandparkra, kerékpárútra.

Azóta korábbi párttársai a fejüket verik a falba, hiszen már az átadás után lehetett látni a problémákat, de a mostani – egyébként ugyan az a személyi összetételű többség – sem tudott úrrá lenni a problémán.

Jelzéseimnek köszönhetően be kellett ismerniük, hogy sem a kalandpark, sem pedig a kerékpárút nem mondható sikertörténetnek, hiszen a kalandpark kihasználatlan, a kerékpárút állapota a garanciális javítás után is napról napra romlik.

Nem vették figyelembe az igazságügyi szakértő véleményeit a javítás során, így továbbra sincs megfelelő alapja az útnak, a humuszréteg – amit egyébként el kellett volna távolítani az építéskor – a javítás során sem került eltávolításra.

A tervezett kísérleti szakaszok sem hozták meg a várva várt eredményt, a teljesen újjáépített szakaszt alig három hét után ismét újra kellett aszfaltozni. Így sem lett jó!

A 2017 évben jelentkező problémák a garancia lejárta után csak szaporodnak, kérdés, hogy ezeknek a hibáknak a folyamatos javítása kit terhel anyagilag.

Mára jól látszik, hogy minden, amit mondtak a kísérleti szakaszokról, a garanciális javításról, minimum csúsztatás volt, hiszen az aszfalton továbbra is áttör a nád, az út továbbra is reped, csak annyi a különbség, hogy már nem csak hosszában, hanem keresztben is.

A hídnál eltűntek a korlát elemei, ami igen veszélyes most, hogy emelkedik a víz szintje!

A kerékpárút továbbra sem első osztályú, és nem hallani semmit arról mit kíván tenni a polgármester annak érdekében, hogy a több száz millióból megépült kerékpárút olyan legyen, mint amilyennek tervezték.

Arról sem hallani, hogy a kivitelezővel szemben pénzügyi követeléssel éltek volna a hibás teljesítés miatt.

Egyszóval senki nem nevezte meg a felelősöket. Még!

Én ezen vagyok!