Már közeli barátai is azt szeretnék, ha visszalépne

Az LMP hamisítási botrányba keveredett hatvani jelöltje állja a sarat.

Továbbra sem mond le az LMP hatvani jelöltje, bár az előrejelzésekből pontosan tudja, semmi esélye, csak abban reménykedhet, hogy a 2014 évi eredményt eléri.

Mára kiderült, ez is veszélyben van, hisz már saját és pártszimpatizánsai mondják azt, hogy mindenkinek jobb lenne, ha visszalépne. Főleg neki, hiszen nem kellene 9.-én lehajtott fejjel bujkálva közlekednie a városban.

Több közeli ismerőse is azt mondja, hogy esélytelen, és az LMP szavazóival együtt inkább a legesélyesebb jelöltre, az MSZP-Párbeszéd jelöltjére fognak szavazni.

Korábban kerestem Szél Bernadettet és Hadházy Ákost, hogy mit gondolnak a kialakult helyzetről, mit gondolnak az aláírások hamisításáról, de sem tőlük, sem a párt központjától nem érkezett válasz.

Fontos, hogy mindenki értse a Fidesz által kitalált választási rendszert.

Aki ismeri, az már tudja, az LMP hatvani jelöltjére leadott szavazat a Fideszt, ez által Szabó Zsoltot segíti, tehát aki a Heves Megye 3. számú választókerületében az LMP-re szavaz, annak a szavazata elveszik, és lényegében a Fideszt segíti.

Az LMP jelöltjének természetesen rosszat senki nem akar, de a jó az lenne neki is, ha visszalépne, és nem a Fideszt, hanem az MSZP-Párbeszéd jelöltjét támogatná!

Persze csak abban az esetben, ha valóban Kormányváltást akar.