Miért nem a kormányváltás az első?

Miközben országosan lépnek vissza a kormányt váltani akaró erők politikusai, Hatvanban továbbra sem akar visszalépni az LMP jelöltje!

Inkább támadásba lendül, és szegény bepanaszolja a 60lap.hu-t a választási bizottságnál, ami elég nevetséges és szánalmas egyszerre.

Semmi olyat nem állítottam, ami valótlan lenne, a kérdések viszont sokasodnak, hogy miért nem akar visszalépni az LMP jelöltje. Az pedig, hogy valakit rossz színben tüntetnek fel mert nem a társadalmi elvárásnak megfelelően cselekszik, senki másnak nem köszönhető, mint az LMP hatvani jelöltjének.

Próbálom finoman körül írni: az LMP hatvani jelöltje úgy akar du…ni, hogy közben szűz maradjon. Ezt már sokan próbálták, senkinek nem sikerült.

Sajnálatos tény, hogy az elemzők szerint is legfeljebb 3%-ot elérő jelölt így a Fideszt segíti.

Több kérdés is felmerül az LMP és jelöltjének viselkedésével kapcsolatban.

Valóban a Fideszt támogatják az aláírásokért cserébe?

Ígért valamit Szabó Zsolt a hatvani LMP-s jelöltnek?

Mi lehet az ára a makacsságának, és miért nem látja be, hogy viselkedésével csak haragosokat szerez és nem szavazatokat?

Úgy tűnik, hogy mára ez már nem lényeges, két nappal a választások előtt sokat már nem lehet tenni, a józan ész és gondolkodás itt már kevés, és az LMP jelöltjén nem tudna már a piócás ember sem segíteni.

Bátran nekivág, és remélheti, hogy eléri a 2014-es eredményét.

Viszont egyet le kell szögezni.

Ha Szabó Zsolt nyer a választásokon, ezt köszönheti az LMP jelöltjének is, hiszen szinte egyedüliként szállt szembe a választók akaratával, így nagyban befolyásolja a demokratikus baloldal győzelmi esélyeit, az egyedüli esélyes jelölt győzelmét, az MSZP-Párbeszéd jelöltjének győzelmét.

Jobb volna, ha hallgatna barátaira, és még időben visszalépne a jelöltségtől, bár erre igen kevés az esély, ha Szabó Zsolt ajánlatot tett neki, és azt el is fogadta!

Tessék mondani, 30 ezüst elég volt?