Botrány: Tényleg ez a jövőnk öröksége?

0
822

Szabó és Horváth szelleme kísérti a kerékpárút folyamatosan romló állapotát.

Még 2016 év májusában nyilatkozta Horváth Richárd a következőket:

Minden törvényes eszközzel megvédjük a hatvaniak vagyonát, ezt a gondolatot követjük a kerékpárút kapcsán is. Csak hosszútávon is megnyugtató, kifogástalan minőségű megoldást fogadunk el a javítás során.

A legjobb technológia is rossznak bizonyult!

Garanciális javításnak nevezték azt a munkát, amit elkezdtek, de valójában semmi más nem történt, mint a hibák elfedése.

Korábban többször foglalkoztam már a Hatvantól Boldog irányába vezető út kivitelezésével és annak minőségével.

Hiába az igazságügyi szakértő véleménye, hiába a sok figyelmeztetés, az út nem lett első osztályú, de mint ahogyan Horváth fogalmazott, kifogástalan minőségű sem.

Horváth így védi meg a hatvani adófizetők érdekeit!

Már az átadáskor szóltam a problémákról, de sem akkor, sem most nem érdekel senkit, hogy több százmillió forintot fizettek ki egy ilyen összegányolt munkáért.

Mivel felvetéseim nem találtak olyan fülekre, amik meg is hallották volna, büntetőfeljelentést tettem, mert lehet, hogy Horváthnak elfogadható, nekem nem, mert én valóban a hatvani emberek érdekeit próbálom védeni.

Én ellentétben Horváthtal, valóban azt szeretném, ha a kerékpárút kifogástalan állapotú lenne, de ez egyelőre csak álom, mert ennek elérése érdekében, újra kellene építeni az egészet az alapoktól.

Kíváncsian várom a nyomozás során mit fognak megállapítani, amiről természetesen tájékoztatni fogom a hatvani lakosságot.