A 14 legjobb idézet Kásler Miklóstól

0
813

Avagy miért zárták be Lipótmezőt?

Semjén evolúciós elméleteit és Matolcsy piros pöttyeit leszámítva a legbornírtabb nézeteiket a kormánytagok eddig nem vállalták a nyilvánosság előtt, de most már itt van nekünk dr. Kásler, aki szégyelli bevallani, hogy a technikai fejlődést, a modernitást és a racionalitást egyenesen az ördögtől valónak tartja, a magyarság pedig isten kiválasztott népe, akinek jogosan jár a világ feletti hatalom.

Íme, itt a 14 legjobb idézet a nemzeti-keresztény kretenizmus élharcosától.

“A gyermekkel, aki meghalt, vagy műhiba áldozata lett, egészen biztos, hogy ott volt mellette a Jóisten, és egészen biztos, hogy ez a kisgyermek megkapta a Jóisten segítségét, legfeljebb mi erről nem tudunk.”

“Az emberi gondolkodás nem fejlődik egy fikarcnyit se 2000 éve. A görögök már mindent leírtak.”

“Én a technikai fejlődést nagyon sok vonatkozásban az emberi élet minőségére hátrányosnak tartom.”

“A társadalomtudományokat rendkívül masszívan eltorzítva oktatják. Tehát azok a klasszikus értékek, ami az identitás részeit képezik, tehát ember vagyok, magyar vagyok, hívő vagyok, ésatöbbi, ésatöbbi, és a magyar kultúrának az elképesztő kincsestárát nem ismertetik meg a diákokkal.”

“Én mindig arra gondoltam, hogy a férfiak valóban korábban halnak meg, ők élnek a nőkkel. A nők pedig a férfiakkal élnek, és lehet, hogy ez a magyarázat.”
“Az Ősrobbanás csak spekuláció.”

“Nigériában az emberek 80 százaléka HIV-fertőzött.”

“A Heisenberg-féle határozatlansági elv bizonyíték Isten létezésére.”

“A tízparancsolat a legtökéletesebb népegészségügyi gyűjtemény, tudniillik a halálos betegségek jó 70-80 százalékát a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni.”

“A torinói lepel eredetisége ellen egyetlen tudományos érvet sem tudtak felhozni.”

“Az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek.”

“A hatmillió abortusz történelmünk legnagyobb katasztrófája.”

“Egy nép kumulatív genetikai állománya konstans.”

“A Szent Korona-tan a világ legkáprázatosabb jog– és hagyomány­rendszere, a világi és a transzcendentális viszonylatok szintézise, s a demokrácia alapképlete a maga megosztott hatalmi rendszerével.”

Visszasírjuk mi még Balog Zoltánt és kupakos Lalit!