Valami van, mert problémát okoznak kérdéseim

Az elmúlt hetekben többször foglalkoztam már a Lőrinci bűzzel, és úgy látszik, hogy a fideszes uraknak ez nem tetszik.

A bukott államtitkárhoz, Szabó Zsolthoz köthető lakájmédiában azt írják, hogy olyan vagyok, mint az elefánt a porcelánboltban. Ez azért érdekes, mert ők maguk ismerik el ezzel, hogy ebben a boltban bizony vannak törékeny dolgok. Korábban sem érdekelt, hogy milyen fideszes körök érdekeit sérthetik kérdéseim, beadványaim, most sem izgat egy fikarcnyit sem.

Ahol minden rendben van, nem kell félni az “elefánttól”! Aki meg fél tőle, az ne menjen a közelébe.

Viszont az, hogy számolják beadványaimat, túl mutat azon, hogy valakinek az érdekkörében kezdtem kutakodni, hiszen máshonnan ilyen információk nem juthattak hozzájuk, mint a hatóságoktól. Mert honnan is tudhatnák, és hogyan számolhatnák beadványaimat, panaszaimat, hiszen én nem osztottam meg velük ezeket az információkat.

Majdnem olyan ez, mint amikor a sajtó előbb tudja, hogy mit tesz az ügyészség, mint maga az érintett.

Most, hogy napvilágra került, be kell vallanom több tucat beadvánnyal, panasszal, és közérdekű adatigényléssel fordultam több hatósághoz, amivel egyes fideszes urak érdekeit is sérthetem.

Viszont nagy gondban lehetnek, ha abban a bizonyos porcelánboltban törékeny dolgok vannak, és így már érthető a lakájmédia reakciója.

Megjegyzem, a törékeny dolgokkal sem szoktam finoman bánni!

De az elefántnak van egy másik tulajdonsága is, azon kívül, hogy egy “porcelánboltban” kárt tud okozni, az pedig az, hogy nem felejt! 🙂