Orbánnak nem sikerült, de Horváth majd megmutatja?

Avagy meg tud-e élni két Kínai büfés Hatvanban?

Orbán Viktorra szeretne rácáfolni Horváth Richárd, hiszen a 2010-es kormányváltás után, mint ismert, Orbán meghirdette a keleti nyitást, de a várt eredményt nem hozta meg.

Már Hatvan is kelet felé kacsingat!

Ennek érdekében Horváth és kis csapata elutazott Kínába, ahol a sajtóban megjelent állítása szerint, ő képviselte Magyarországot.

Szeretném látni azt a vélhetőleg nem létező megbízólevelet, amiben a Kormány részéről valaki megbízta Magyarország képviseletére.

Véleményem szerint, szó nincs ilyenről, de mégis csak jó közpénzen Kínába utazni!

Mivel hosszú idő óta a Kormány részéről sem jutottak igazi sikerre, nem értem, hogy képzeli ezt Horváth.

A napokban volt itt állítólag Kínai delegáció, de aki ismeri a Kínai Kommunista Diktatúra működést, érdemi tárgyalásokat nagy valószínűséggel nem folytattak, pusztán a kíváncsiság, vagy a potya kaja vonzotta ide őket.

Amennyiben Horváth nem tudja értelmezni a Kommunista Diktatúra jelentését, egy vasárnapi családi ebédnél kérdezősködhetne szüleitől arról az időszakról, hiszen volt ilyen Magyarországon is.

A kínai befektetők által Magyarországra hozott tőke behozatala, évről évre csökken, mára nem Magyarország az igazi nyertese a keleti nyitásnak.

Horváth sem jött még rá, hogy a Kínaiak nem barátokat, hanem pénzt akarnak keresni nálunk.

Orbánnak sem sikerült, miért sikerülne Horváthnak?

Elképzelhető, hogy Horváth zseninek képzeli magát, és tényleg el is hiszi magáról, hogy ő képes arra, amire Orbán képtelen. Azt viszont nem értem, hogy ha már van fizetett tanácsadója, miért nem szól neki, hogy ÉBRESZTŐ!

Mert nagyot álmodni, de előbb vagy utóbb, fel fog ébredni.

Már csak az a kérdés maradt, hogy az állítólagos befektetők mit szeretnének Hatvanban csinálni?

Mert még egy kínai büfé teljesen fölösleges.