Kitüntetik a Rénszarvas gyilkosát

Elkeserítő és egyben vérlázító, hogy Horvát kínjában már arra vetemedik, hogy egy olyan embernek adjon díszpolgári címet Hatvanban, aki nem csak azért nem érdemli meg, mert véleményem szerint Semjén semmit nem tett Hatvanért, de azért sem, mert egy olyan ember kitüntetése, aki élvezettel gyilkol állatokat, ráadásul engedély nélkül, számomra elképzelhetetlen.

Igen kedves Hatvaniak, Semjén Zsolt lett felterjesztve erre a nemes címre, véleményem szerint nemtelenül.

Gondolkodjon el mindenki azon, hogy miért nem hatvani lakos kapja ezt a megtisztelő címet!

Ízlelgessük kicsit,

Semjén Zsolt, Hatvan Díszpolgára.

Még a Fideszhez közelállók is azt mondják,

azért ezt nem kellett volna.

Az már csak hab a tortán, hogy a múzeum átadásakor Semjén és Szabó is elismerésben részesült, mindketten megkapták a Hubertusz Kereszt vadászati kitüntetést.

A kitüntetést Semjén vadásztársai, a Vadászati Kulturális Egyesület 1992-ben alapította. Azok a személyek kaphatják, akik életútjukkal, vadászati tisztségük betöltésével jelentős érdemeket szereztek a vadászati kultúra ápolásában, maradandót alkottak a vadászati hagyományok fenntartásában, a vadászati kultúra sokszínű területén, illetve akik környezetükben hitelesen és magas szinten művelik a vadászat népszerűsítését.

Semjén Svédországi vadászatával biztosan megfelel a fenti követelményeknek. Ja… NEM!

Egy kitüntetés nem elég, mese nincs, nyalni kell.

Persze vigyázva, hogy Semjén Zsoltnak ne legyen túl kellemetlen. AZ LESZ!

Valamit ki kellett találnia Horváthnak, hogy közelebb kerüljön a tűzhöz, mert a már ismert okok miatt, kiesett a kosárból.

Két ember közül kellett választania, Semjén vagy Szabó.

Vélhetően Szabót nem javasolta közülük senki, hiszen miután a díszes társaságot Horváth-al az élen kirúgták a Fideszből, nem maradt más csak Szinyei egyszemélyes KDNP-je.

Jól kiötlötték, hiszen így talán kérhetnek is valamit Semjéntől, bár azt nem tudom mit remélhetnek, amikor a KDNP-t is a Fidesz irányítja.

Persze nem Hatvanban, mert Szinyei, miután az ujjá alakult Fideszbe felvették, a kenyértörés után kérte tagsága felfüggesztését. Azt nem tudom végül felfüggesztették-e Szinyeit, de igény akkoriban volt rá.

Horváth, Szinyei oldalán harcol a KDNP és Semjén kegyeiért, kérdés, hogy egy díszpolgári cím elég-e hozzá?

Nem megerősített információk szerint, a kitüntetést, Semjén tiszteletére, Horváth rénszarvasnak öltözve fogja átadni.

De nagyon sanszos, hogy az ötletet, valaki átveszi, és többen lesznek rénszarvas jelmezben az ünnepségen, mint a kitüntetettek.

Már csak abban reménykedhetünk, hogy az átadó alatt, nem fognak a Hivatal előtt is demonstrálni Semjén és Horváth ellen!

Vagy még is?