Rémeket látok?

A napokban ismét felszólalt a Fidesz leánytagozatának egyik tagja a Parlamentben. Nevezetesen a Mészáros (nemorbánstróman) Lölővel összebútorozott milliárdos Ungár csemete.

Elvileg Ungár az LMP-hez tartozik, viszont előszeretettel segít a KDNP és Fidesz politikusok partvonalra tételében, hiszen a térség országgyűlési képviselőjét kikerülve, tesz fel látszólag értelmes kérdéseket, persze ezt vélhetően előre egyeztetve a Fidesz-KDNP-vel.

Így volt ez előzőleg is, és feltételezem most is. Ugyanis az nem lehet véletlen, hogy a Fidesz nem Szabó Zsolt országgyűlési képviselőt szólaltatja meg.

Nézzük, miről is beszél ez a véleményem szerint politikai kalandor, milliárdos csemete, aki az Edinburghi Egyetem után a budapesti CEU-n kötött ki, majd lett a főleg homoszexuális témákkal foglalkozó nemzetközi csapatának, a Courage Campaign-nak a tagja.

Azt mondja, hogy

“nem először van az országgyűlés előtt a Hatvan és Lőrinci határán fekvő szennyvíztelep”.

Kicsi csíra, amiről te beszélsz az nem szennyvíztelep, az Hatvanban a konzervgyár mögötti területen helyezkedik el, de hát ez van amikor homokszemek kerülnek a gépezetbe.

Továbbá, és ami a későbbiekben érdekes lesz, hiszen ezzel a mondatával szinte meg is válaszolta, mit miért tesz vagy nem tesz valaki,

“ezt a problémát, ami az embereknek az ingatlanbefektetéseit okozza”.

2018. 10. 28. – Parlament, azonnali kérdés a hatvani bűzről

Senkinek ne legyenek kétségei: ha egy fideszes képviselő vagy a miniszterelnök környezetében lenne akkora bűz, mint amilyen Hatvanban terjeng évek óta, nem ígérgetnének össze-vissza, hanem azonnal megszüntetnék.

Közzétette: Ungár Péter – 2018. október 8., hétfő

Ugye mindenki érti! Ugyan elszólás de érdemes rajta gondolkodni egy picit.

Az embereknek az ingatlanbefektetéseit okozza ez a probléma.

Tehát egyeseknek Ungár szerint jó üzlet most ott ingatlanba fektetni. Kérdés, hogy Ungár pályázik-e arrafelé ingatlanra, vagy Mészárossal közösen már régen kinézték maguknak ezt a területet, és a céget.

Hallottunk már ilyenről a Fideszes seftelők köréből, nem csodálkozna senki azon, ha valaki bejelentkezne egy filléres vásárlási szándékkal, hiszen a több éve húzódó és most felerősödő kampányt ez is indokolhatná.

Horváth Richárd azt mondta, hogy a facebook csoport, ami a bűz ellen alakult, tele van álprofillal rendelkező lázítókkal, akikről nem lehet tudni, hogy valójában kicsodák, és téves információkkal gerjesztik a feszültséget. Nem biztos, hogy igaza van, hiszen azokat a fontos információkat, amiket pont Horváth titkol a lakosság elől, -mondván nem publikus,- ebben a csoportban osztják meg olyanok, akiket ismerünk, vagy már láttuk őket, esetleg találkoztunk is velük.

Azt már a városi pletykákból tudjuk, hogy Horváth Richárd Hatvan polgármestere Mészáros Lőrinc aláírásával adta le az újraalakuló hatvani fideszbe a jelentkezési lapját, azt is tudjuk, hiszen láttuk, hogy a hatvani demonstrációt a LMP-s aktivistákkal közösen szervezték, hiszen ott serénykedtek, zászlót és szórólapot osztottak, és a hivatal állta a demonstráción a színpadot és a hangosítást is.

Bár Horváth ekkor még nem mert a hatvani emberek szemébe nézni, így alpolgármesterét tolta maga előtt.

Nem csodálkozunk ezen, hiszen vélhetően ekkor még nem mondták meg neki Semjénék, hogy később mi lesz a véleménye erről az ügyről.

Ugye milyen érdekes ez a Mészáros-Ungár-Horváth kör?

Persze lehet, hogy csak rémeket látok, ahogyan a címben is utaltam rá, de elgondolkodtató, hogy Horváth ígérete ellenére nem a hivatal kezdeményezte az aláírásgyűjtést, hanem azaz egyesület, amit véletlenül pont ő vezet.

Elgondolkodtató az is, hogy a Fidesz Ungárt használja fel arra, hogy olyan kérdéseket tegyen fel a miniszternek, amit egyébként normál esetben Szabó Zsoltnak kellene feltennie.

A lényegen semmi nem fog változtatni, hiszen amíg Ungárnak fogalma sincs arról, -persze honnan is lenne- hogy miről beszél, eredményt nem várhatunk.

Talán az egy jó megoldás lenne, ha a politikusokat letiltanák erről a témáról, és hagynák a szakhatóságokat, hogy korrekten, kizárólag szakmai alapon vizsgálódjanak, és ezek után mindenki számára megnyugtatóan rendeződjön ez az ügy.

Persze ha ez így lenne, seftelni sem tudnának Orbán strómanjai. Nem véletlenül szűrte össze a levet Mészáros és Ungár, nem véletlenül támogatják Horváthot, és nem véletlen, hogy a díszpolgári címet pont Semjén kapta.

Béláim gondolkodjunk!

Kép: google.hu