A magamutogatás fontosabb, mint a Mikulás

Forrás: Horváth R. facebook

Több országos média beszámolt arról, hogy Fideszes politikusok hogyan használják ki a közintézményekben szervezett Mikulás Ünnepet.

Forrás: Horváth R. facebook

Hatvant sem kerülte el ez a jelenség, először Szabó Zsolt országgyűlési képviselő jelent meg a kórházban, később követte őt Horváth Richárd és Lestyán Balázs is, és a Mikulással együtt pózoltak a Szabó általadományozott kanapé mellett.

Forrás: Horváth R. facebook

Nem maradt ki a sorból egyetlen Horváthoz köthető képviselő sem, Kondek Zsolt is kényszerű vigyorral mutogatta magát Horváth mellett.

Horváth közösségi oldalán jól nyomon követhető, hol jártak, viszont azt nem értem, miért kell visszaélnie ezeknek az embereknek hatalmukkal.

Ráerőltetik magukat egy olyan eseményre, ami a gyermekekről szól, de egy csavarral, még a Mikulást is felhasználják a magamutogatásra.

Forrás: Horváth R. facebook
Forrás: Horváth R. facebook

Láthattuk, hogy Horváth, Szinyeivel az oldalán a KDNP rendezvényén pózol Semjénnel, és ezek után érthetetlen igazán ez a viselkedés.

KDNP, ami úgy kezdődik ugye, hogy Keresztény. Nem nevezném ezt a viselkedést Keresztényi cselekedetnek.

Forrás: Horváth R. facebook

A képeket nézegetve észrevehető, hogy Horváth lenyúlta a Mikulás botját, ami vagy arra utal, hogy elfáradt a sok intézmény meglátogatása közben és ezen támaszkodik, vagy jövőre már ő lesz a Mikulás is, és így már az egyik fontos kelléket magáénak tudhatja.