Nem mese, ez a valóság

Kép: google.hu

Amikor az őstulok Bayer Zsolt a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa, valamint Bencsik András megszólal, csak úgy ömlik a mocsok a szájukból.

Különösen akkor, amikor szeretett vezírüket, esetleg a neki keresztcsontig nyelvel behatoló “nerlovagok” és “lovaginák” táborát meri valaki bírálni. Megjegyzem, igen nyomós okkal!

Sokat töprengtem, hogy tényleg tetszik-e ez az aljas, mindenkit gyalázó stílus a Fidesz támogatóinak, és arra jutottam, hogy igen, sőt igénylik az ilyen kommunikációt.

Bár Bayeri magasságokba emelkedni, de mélységekbe merülni sem tudok, mégis megpróbálkozom a lehetetlennel.

Azért, hogy írásaimat a Fideszhez közeli emberek is nagy tetszéssel olvassák, a jövőben Bayeri stílusban próbálom megfogalmazni a 2010 óta eltelt időt, és bár annyira aljas és mocskos nem tudok lenni, mint ez a két gyökér, talán tetszeni fog a Fideszes olvasóknak is.

Szóval a MESE hamarosan valósággá válik, a Fideszes szavazók nagy örömére.

És, hogy mire is számíthatnak kedves olvasóim, első kérdésem a Nemzet írójához a közelgő választásokról szó.

Zsolt, mi a véleményed az őszi önkormányzati választásokról? A KDNP színeiben mennyi esélye van Horváth Richárdnak és bandájának?

Zsolt hasonlóképpen fog véleményt alkotni a kalandparkról, kerékpárútról, a szárazmalomról, és a cukorgyári tóról is. Téma van, a kérdés sok, amire minden hatvani választ vár, Bayer pedig szívesen válaszol.

Egyébként