Lassan mindenki évet értékel, ezt tesszük mi is

Kép forrása: google.hu

Horváth Richárd után Szabó Zsolt is évet értékelt, ám aki nem volt elég gyors, az lemaradt.
Az történt, hogy pár órával a sajtóban való megjelenés után, levették a cikket.

Szabó Zsolt korábban is többször bírálta Horváth Richárdot, mint mondta, Horváth alkalmatlan a város vezetésére, de emlékezhetnek arra az ominózus kijelentésére is, amikor Szabó azt mondta, “Hatvan az én városom”.

Tény, hogy 2014 után a város fejlődése megtorpant, ebben sokan Szabó közbenjárását vélték látni, míg mások Horváth alkalmatlanságát firtatták.

Horváth polgármestersége alatt szinte minden évben bejelentette a könyvtár felújítását, miközben 2015-ben elbukott az “Agóra” projekt. Ennek keretében kellett volna megújulnia a könyvtár épületének, de nem lett belőle semmi.

2016-ban viszont bejelentette, hogy az év végére visszaköltözik a könyvtár méltó helyére, bár az is igaz, azt nem mondta melyik év végére, hiszen már 2019-et írunk, és még most sem látszik az épületen, hogy valami történne vele.

Szóval ígéretek vannak minden évben, de tudjuk, szegény ember az, aki ígérni sem tud.

Nagy vitát kavart a Szárazmalom projekt bukása is, ami szintén ott tart, hogy nem tart sehol, az épület állaga csak romlik, hasonlóan a Nagygombosi major épületeihez.

De ne csak a negatívumok szerepeljenek, legalább több tíz millió forintot költenek virágokra, mert az sokkal fontosabb, mint az utak és járdák állapota, és ezen még az sem segít, hogy azt mondják, soha ennyit nem költöttek erre a feladatra.

Pozitívum lehetne az Fc Hatvannak számolatlanul nyújtott támogatás, de legalább azok az egyesületek, ahol valóban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, alig kapnak a várostól pénzt, így sokszor a fennmaradásukért kell küzdeniük.

Ahol csak üres ígéretek, hangzatos bejelentések alapján értékelik jóra az évet, egyes emberek szeme előtt rózsaszín ködfátyollal csak abban reménykednek, hogy elég sokáig titkolni tudják alkalmatlanságukat.

Így a felszínt megkapargatva, már nem is tűnik annyira szépnek, és jónak, különösen annak tükrében nem, hogy a Horváth és Szabó közötti konfliktus ismét felerősödni látszik.

Aggodalomra semmi ok, hamarosan beköszönt a tavasz, és Horváth kampányolhat a hatvani bűz ellen vívott harcával, ha már a láthatatlan kezekkel semmire sem ment.

Arra viszont vélhetően nem gondol, hogy körülöttük is bűzlik valami.

Nem kicsit, nagyon!