Tényleg valótlanságot állít a polgármester?

Kép forrása: google.com

A hatvani sportcsarnok építését nagy érdeklődés övezi, így a figyelem nem kerülte el a napokban megjelent híreket és nyilatkozatokat sem.

Korábban Horvát láthatatlan kezekkel viaskodott, akkoriban még nem merte megnevezni azt, hogy szerinte ki vagy kik hátráltatják Hatvan fejlődését.

Persze ez nem csoda, ha valaki kispályán játszik, és a nagyon akar győzni.

Úgy tűnhet, mára változott a hozzáállása, hiszen éveken keresztül még ő sem játszhatja el a sértődött kisfiút, éveken keresztül nem lehet másra mutogatni, előbb vagy utóbb Horvátnak is felelősséget kell vállalnia azért, amit tett és tesz.

Persze jól felfogott érdeke Horvátnak, hogy közben saját egyesületét is reklámozza, ezért nem az építtető, nem is a kivitelező, de még a hivatal sem szólal meg a sportcsarnokot érintő mostani ügyben, hanem a polgármester egyesülete.

Számomra az sem világos, hogy Horvát miért avatkozik bele olyan dologba, amivel a kivitelezőnek kellene foglalkoznia, ha csak nem az volt a célja, hogy kicsinyes bosszút próbáljon állni vélt vagy valós sérelmeiért.

Horváttól nem idegen, hogy egy a városnak több millió forint adót fizető céget támadjon, ennek ékes példája volt 2018 évben a Hunviron Kft. elleni hadjárata, most úgy látszik új ellenséget talált az Azimut Consulting Kft.-ben.

Horvát sportcsarnokkal kapcsolatos, napokban közzétett nyilatkozata, enyhén szólva nem azt a hatást váltotta ki, amit szeretett volna, az általa megvádolt cég, bírósághoz fordul a polgármester kijelentései miatt.

Már nem először derül ki, hogy Horváth képes valótlanságokat állítani, ha politikai érdeke éppen úgy kívánja. Értjük, Horváth kampányüzemmódra váltott.

Ha Horvát veszít, mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a bíró várható döntése értelmében piros lapot kapó polgármester végképp kiszorul a nagypályáról, de pár hónapig még kispályásként ülhet a cserepadon, bár már labdába nem fog rúgni, mert ekkora öngólt még egyszer nem rúghat.

Szerencsésebb volna, ha a jövőben nem egy egyesület, nem egy “konyhásnéni” próbálja számonkérni azt, ami még be sem következett, és arról, hogy mi történik a sportcsarnok építésénél, álljon kamera elé és nyilatkozzon a megbízó és a kivitelező.

Hitelesebb lenne!