Nosztalgia

Basa Zoltán egyik 2017-es facebook bejegyzéséhez Rákócziné Lózs Csilla úgy szólt hozzá, hogy keresztcsontig nyalt Horváth Richárdnak.

Egyébként Basának őszintén sok sikert, ha már erre van vágyása.

Kép forrása: fecebook.hu

Értem, hogy Rákóczi-né fájlalja, hogy vannak olyan renitensek, akik nem tudják elképzelni a Jobbikkal való összeborulást, viszont azt nem, hogy miért velem foglakozik, amikor nem én vagyok az ellenfél, egyelőre.

De nézzük mit váltott ki Basa egyik posztja a Jobbikos képviselőből.

Ezek után nem csoda, ha számára “ciki” vagyok. 🙂

De nézzük, mit is állít a mindenhez is értő, a hatvani nagy összeborulást vezető Jobbik agytrösztje.

Azt írja, hogy nem tudom megszólítani a Polgármestert.

Ezek szerint Horváth sem tudja, hogy kell megszólítani a képviselőt, bár ez láthatóan nem zavarja a Polgármesterrel összeborult Jobbikost.

Bár ott ül mellettem, annyira “agyonművelt”, hogy nem vette észre, nem történt más, mint az, hogy Horváth és közöttem egy “társasjáték” zajlott.

Amikor Ő a nevemen szólított, semmi más nem történt, mint az, hogy én is a nevén szólítottam. Gondolom, annyira azért nem sértő, ha valakit a nevén szólítanak. Én nem sértődtem meg érte, sőt, nem is nehezteltem ezért, hiszen ha valakinek derogál a saját neve, az már tényleg “ciki”.

Ha valaki veszi a fáradságot és figyel, -ha már egyszer ott ül- észre vette volna ezt a pici játékot, még ha nem is volt szándékos.

De… Amikor képviselőnek szólított, én is Polgármesternek szólítottam, mert mindenki azt kapja, amit ad, illetve amit érdemel. A politika már csak ilyen.

Ezt a későbbiekben tapasztalni is fogja Rákócziné.

Azt mindenki tudja, hogy nem csak én, hanem Rákóczi-né is cserejátékos volt.

Összességében az “ellenzék” részéről ő az egyik leggyengébb láncszem, Basa lemondása után a bizottsági helyét Horváth Richárddal megegyezve el is foglalta, így már akkor nyilvánvaló volt, hogy Horváth ezzel vette meg a hatvani Jobbikot.

Javasolnám minden indulónak, hogy ne azokra pazarolják az energiát, akik el sem indulnak a választáson, hiszen elkótyavetyélni az erőforrásokat a mai világban vétek.

Mivel én nem indulok, ezért nekem nem kell spórolnom, így lesz időm a kampány helyett, mindenkit érdeme szerint megszólítanom.

Számomra az is természetes, hogy nem sértődtem meg Rákócziné furcsa bejegyzésein, remélem ő sem fog megsértődni a válaszokon.

Mert aki esetleg nem tudná, a politika, az társasjáték!

És én nagyon szeretek játszani!