Ha már egyszer ennyire “agyonművelt” vagyok!

Kép forrása: google.com

Rákócziné Lózs Csilla Hatvan Város képviselő-testületének tagja, az OKTATÁSI, MŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS IFJÚSÁGI BIZOTTSÁG elnök-helyettese, nem annyira régen, hogy az internet elfelejtette volna, – persze az én memóriám sem rossz- bírált, amiért nevén neveztem a Polgármestert.

Közösségi oldalon megjelent primitív megnyilvánulásai természetesen nem csak nekem szúrnak szemet, többen kerestek megdöbbenésüknek hangot adva, hogy ennyire nem figyel, vagy egyáltalán nem is tudja, mit, hol, és mikor ront el.

Dezső sógor meg is kérdezte, hogy tudja-e Rákócziné, hogy egyáltalán merre van előre?

Miközben engem gúnyolna, hogy mennyire vagyok művelt, vagy “agyonművelt”, az alábbi posztot tette közzé.

Rákócziné ezek szerint nem tudja, hogy az a település hogyan kapta a nevét, ahol éppen kóborolt, bevallása szerint az ismeretlenbe. Nem csoda, hiszen Lilafüred Magyarországon nem létezik, a település nem egy színről, hanem személyről kapta a nevét.

Dezső sógor erre csak annyit mondana,

LILLAFÜRED

ülj le, egyes!

Csak azért, hogy az oktatási bizottság “agyonművelt” elnök-helyettese is részesüljön abból az élményből, melynek irányítása, felügyelete, annak a bizottságnak a feladata ahol helyettesként ücsörög, egy rövid Wikipédia részletet ajánlanék a figyelmébe.

“Gróf Bethlen András az 1890-es évek elején elhatározta, hogy a Hámori-tó közelébe kormányüdülőt építtet. A település nevét Bethlen unokahúgáról, Vay Erzsébetről kapta, akinek a beceneve Lilla volt.”

Mit is írhatnék még Rákócziné áldásos tevékenységéről?

Talán a kép tanúsága alapján csak annyit, ez nem

FAIR

azokkal szemben, akik gyermekkorában próbálták elméjét csiszolni.