Kampányszlogen másodkézből…?!

A szocialisták 2010-es gondolatával kampányol, Horváth Richárd!

Szinte nincs olyan nap, hogy Horváth ne hangoztatná, hogy Hatvan a Hatvaniaké!

Volt idő, amikor ez így is volt, de 2010 után változott a helyzet, így a hatvaniak elvesztették városukat.

„Városunk új urai” a lakosság megkérdezések nélkül tették tönkre a közlekedést, költöztették ki a Kossuth térről a könyvtárat szinte méltatlan körülmények közé, és még lehetne sorolni, amit elvettek a hatvani emberektől.

Hiába a több százezer forintért alkalmazott kommunikációs tanácsadó,

plagizálni kénytelen Horváth,

hiszen az általa hangoztatott szlogent -Hatvan a Hatvaniaké-, már 2010-ben zászlajára tűzte a baloldal. Az internet nem felejt!

Amikor a szocialisták a 2010-es kampányra készültek, arra a veszélyre szerették volna felhívni a figyelmet, hogyha a Fidesz szerez többséget az önkormányzatban, akkor a hatvaniak gyakorlatilag elveszítik az irányítást városukban, a demokrácia pedig veszélybe kerül.

Ennek a szlogennek a munkapéldánya úgy hangzott először, hogy Hatvan a hatvaniaké, nem a Fideszé!

A végleges formája a 2010. augusztus 19-én megjelent programban már így hangzott: Hatvan legyen a hatvaniaké!

A túlfizetett, kreativitás hiányában szenvedő Horváth féle import kampánytanácsadóknak már csak a legyen szót kellett eltávolítani és meg volt a friss, ropogós és eladható, de immár tartalmilag kiürített kampányszlogen.

Mi volt akkor a helyzet és mi a mostani?

Akkor – 2010-ben –  demokraták féltették az önkényeskedő, kiskirályoskodó Fideszesektől a várost.  Most  – 2019-ben – pedig a nagy ívben kirúgott Fideszes banda riogat, hogy jönnek a régi barátaik, akiktől csak ők tudnak megvédeni bennünket. Hogy van ez?
Horváth eddig csak sírni és panaszkodni tudott Szabóra, most pedig ő akar lenni a megmentőnk?

A síró, picsogó kisgyerekből hirtelen hős akar lenni?

Elképesztő!

Egyébként a 2010-ben megfogalmazott gondolat ma is időszerű, mert bizony Hatvan a Hatvaniaké, és nem a Fideszé, de még csak nem is Horváthé és bandájáé!