Összefogás bárkivel

Kép forrása: google.com

A 2018 évi országgyűlési választások alkalmával még ellenfélként tekintett minden összefogásban érdekelt párt az LMP-re és jelöltjére.

Mára, az emlékek megfakultak!

Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ha már színezésről beszélnek egyesek, hogy olyanokkal vállaltak közösséget, akik a 2018-as országgyűlési választások alkalmával, nem csak ellenfelei voltak azoknak a pártoknak, akik most is részt vesznek az összefogásba.

A korábbi ellenfelek, mára barátok lettek, a DK, Momentum, és valahány név a naptárban szárnyai alá vették a Jobbikot és az LMP-t, vagy fordítva.

2018-ban még minden párt szóvá tette az LMP-s Tóth Norbert ámokfutását, mert már akkor is tudta mindenki, nincs esélye sokadik próbálkozása ellenére sem.

Úgy tűnik, nem unja az örökös pofonokat, sőt annyira élvezi, hogy házhoz is megy értük.

Mind ezt, a korábbi bírálói elfelejtették.

Ma már büszkén vállalják, együtt grasszálnak a főtéren, és ma már elfogadhatónak tartják azt is, hogy az LMP-s Tóth, aláírások hamisításának gyanújába keveredett az országgyűlési választáson alig egy éve.

Ennek van egy óriási veszélye, mert lehet, hogy most 2019-ben is előállhat ez a helyzet, bár könnyít a helyzeten az, hogy még harminc aláírást sem kell összegyűjtenie.

Győzike erre csak annyit mondana,

“MORE, EBBŰ BAJ LESZ!”