Út és járda felújítási program hatvani módra

Kép forrása: facebook.com

Mostanában sűrűn láthatók fotós kíséretében képviselők, aki próbálják sikerként eladni azt a több éves kudarcot, aminek következtében alig fejlesztettek valamit a városban.

Persze így a választások előtt, a járdákat feltúrták, hagy lássa a választó, milyen lázas munka folyik a városban.

Amikor 10-20 méter járdát felújítanak, próbálják eladni, mint óriási sikert, mert a fejlődő Hatvan programban, lám még erre is jut.

A probléma az, hogy a kivitelezőket szinte senki nem ellenőrzi, van olyan hely a városban, ahol a járda építésével nem, hogy jót, inkább több kárt, és bosszúságot okoznak a lakóknak.

Így volt ez az Árpád utca egyik lakójánál is. Többször panaszolta az illetékeseknek, hogy a járda megépítése óta, az udvarából nem folyik ki a víz, mert magasabbra építették, van ahol 10 centivel.

Bizonyos szint felett, nem megyünk bizonyos szint alá!

Legalább a szintet tudták volna tartani, de ez sem sikerült!

Az erősen reklámszagú járda és út átadásokon arra sem figyelnek, hogy esetenként már egy hónapja elkészült és használatba is vették azt.

A napokban átadott Kazinczy utca is több mint egy hónapja elkészült, pózoltak is rendesen a képviselők pár napja, minden úton és járdán.

Sajnálatos, hogy itt sem figyeltek oda arra, hogy a kivitelező elvigye a bontási törmeléket, bár ez a közpénzből fenntartott “Ricsi blogot” nem zavarja, lehet úgy is fotózni, hogy a szemét ne látszódjon.

Lehet, hogy október első napjaiban át adják még egyszer?

Tényleg szuper ez a program.

A haveroknak biztos!

MEGOSZTÁS
Előző cikkMost még ez is?
Következő cikkKiárusítás