Már csak két hét

A választások előtt, minden jelölt mérleget von, javaslatokat tesz, ajánlja magát a választók kegyeibe.

Hatvan és térségében sincs ez másként, sok jelölt és önjelölt próbálkozik meggyőzni a tisztelt lakosságot, hogy nála alkalmasabb jelölt nincs.

Hatvan és térsége sem kivétel ez alól, hiszen van olyan település, például Kerekharaszt, ahol nincs kihívója a jelenlegi polgármesternek. Bár mindenki tudja, hogy hazájából, Romániából menekült Magyarországra, a Magyar lakosság jóindulatából befogadták, támogatták.

Kép forrása: google.hu

Az, hogy milyen ember valójában Szabó Ádám, az alábbi cikk elolvasása után, döntse el a kedves olvasó.

http://www.atv.hu/belfold/20110320_megpofozott_botranyosnak_tartjak_a_fideszes_polgarmestert?source=hirkereso

Pár éve még arról szóltak az országos híradások, hogy képviselőket fenyeget, agresszív viselkedése viszont nem tántorította el az embereket. Talán félelemből, talán érdektelenségből, de mára úgy tűnik, a Kerekharaszton élőket már nem érdekli, ki vagy kik irányítják a településüket. A település polgármestere, lehet akár egy migráns is!

Lőrinciben más a helyzet, kihívóból nincs hiány, Víg Zoltán sokadszorra próbál újrázni.

Kép forrása: google.hu

A mostani választás kicsit más lehet mint a többi, mert most tényleg lehet egy igazi kihívója, egy energikus, jó elképzelésekkel, és önbizalommal teli fiatalember személyében.

Míg Kerekharaszton Szabó Ádám esetében pontosan tudják az emberek, mit várhatnak tőle, Lőrinciben Víg Zoltán, álmos politikájával szemben egy lendületes városvezetés, változást hozhat.

A Lőrinci képviselő jelöltek között is találhatunk, öreg motorosnak számító, ismert és elismert szereplőket, hiszen Tari Ottó, a selypi városrész lakója, bár megosztó személyiség, elhivatottsága, a településért való tenni akarása megkérdőjelezhetetlen.

Kép forrása: facebook.com

Lőrinci kitörhet abból a tetszhalott állapotból, ami évek óta jellemzi, Bera Péter újszerű gondolkodása, megvalósítható ötletei, változást hozhatnak a település életében.

Kép forrása: Bera Péter – facebook

Az elítélt jelölt!

Kép forrása: google.hu

Heréden Kómár József szeretne újrázni, akit állítása szerint nem, a bíróság ítélete szerint, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt 2 év próbára bocsátottak.

Hatvan az állatorvosi ló.

Külön fejezetet kell szentelni a hatvani választással kapcsolatosan, hiszen a három polgármester jelölt és a képviselő-jelöltek szét, illetve összeborulása érdekes helyzetet teremthet a következő testület összetételében.

Erről később írok, mi is várható valójában október 14-e után.