Freiliné: Választási tervek, ígéretek az egyes körzetből.

Hatvanban is elindult a jelöltek programjainak bemutatása. Elsőként Freiliné Édes Erika jelölt programjára reagálnék, pár gondolattal.

Az alábbiak olvashatók a hatvanonline.hu-n.

“A legfontosabbnak egy olyan új szemlélet kialakítását tartom, ami révén a belvárosban visszaállítjuk, megnöveljük a zöld terület nagyságát. A terek, az utcák legyenek a gyermekek, az itt élők, az idősek találkozóinak színhelyei!

A Kossuth tér szerves részévé kell tennünk a körzet összes utcáját, meg kell oldanunk a parkolást is – szorgalmazza Dr. Freiliné Édes Erika. Végül azzal zárja: kiemelt értékek számára a harmónia, a közös összhang, az egymással való törődés, s a mindennapok gondjainak orvoslása.”

A zöldterületek kapcsán, mint mondta, a belváros zöld területének nagyságát visszaállítaná.

Azt nem sikerült megfejtenem, hogy a 2010 előtti időkre gondolt-e, vagy sem.

Érdekes ez a gondolat, de biztosan tudja, hogy mikor lett a Kossuth tér a térkő gyártók álma.

Gondolom, ezt a tervét, egyeztette mással is.

Fontosnak tartja a parkolási gondok megoldását, talán előkerül ismét a fiókból a Kossuth téri mélygarázs terve, hiszen annak megvalósítása élhetőbbé tenné a belvárost.

Javítani szeretne még a mindennapok gondjain, illetve azok orvoslásán, amit csak támogatni lehet, hiszen ha csak a közlekedésre gondolunk, a mindennapokat nyomorítja meg, sok bosszúságot okozva a hatvani lakosságnak.

Azért arra nagyon kíváncsi leszek, ha a Fidesz lesz többségben a testületben, mikor kezdik felszedni a Kossuth téri térköveket, de azt a pillanatot is várom, amikor a két sávra szűkített utat ismét négy sávosra építik át.