Kamu volt az egész?

A 2019-es év nem szólt másról Horváth és csapatánál, mint a választásról.

Ennek alárendelve kaphatott Semjén Zsolt díszpolgári címet, valami viszonzás érdekében.

Horváth és csapata, folyamatosan azt mondta, hogy a KDNP őket támogatja, így a választáson a nevük mellett fog szerepelni a KDNP logó.

Füstbe ment terv!

Mára kiderült, korántsem úgy van az, ahogyan a nagy városvédő kamudumával, etették a hatvani embereket.

Horváth ma megjelent reklámkiadványában közzé is tették azt a levelet, amiben Szinyei könyörög Szabó Zsoltnak, hogy a Fidesz őket támogassa, és ezt közvetítse is a pártközpont felé.

Az már csak hab a tortán, hogy a közzétett fotók, amiken Horváth és csapata, országos politikusok között, de tőlük jól elzárva készültek, semmi másra nem voltak alkalmasak, mint arra, hogy megtévesszék a hatvani embereket, és így próbálják befolyásolni a választást.

Azt most nem boncolgatnám, hogy mit gondolhatott Szabó Zsolt, amikor a Szinyei féle könyörgést elolvasta, de lettem volna pók a falon.

Azt gondolom, hogy Szabó a levél elolvasása után dönthetett úgy, hogy ideje szabadságra menni, mert ilyen fárasztó levél után talán egy hét is kevés, hogy regenerálódjon az ember.

Érdekes viszont, hogy a hatvani KDNP bírósághoz fordult azért, mert ezt a Fideszből kirúgott bandát, mégsem kívánja támogatni Semjén Zsolt, Szabó Zsolt, de még a Fidesz országos vezetése sem.

Arról nem szólnak a hírek, hogy mit is döntött a bíróság az ügyükben.

Mit is dönthetne?

A pártok belügyeibe egyetlen egy bíróság sem fog beleavatkozni, hiszen nem a bíróság dolga eldönteni azt, hogy egy párt kit támogat.

Ha így lenne, a teljes ellenzéknek be kellett volna már rég állnia a Fidesz mögé!

MEGOSZTÁS
Előző cikkDöntsünk gyorsan
Következő cikkA vonat nem vár