Hurrá! Dobogósak lettünk!

Kép forrása: valasztas.hu

Persze dicsekedni senki nem fog, ha leszorul a dobogó legfelső fokáról.

Már csak azért sem, mert a választásokon a leadott szavazatok számítanak, és azért sem, mert itt nincs ezüst, vagy bronzérem.

Csak az arany számít!

Van, aki ezt a szó szoros értelmében is tudja!

A képzeletbeli ezüst és bronzérmesek, biztosan magyarázni fogják a bizonyítványukat, hogy ha ő nem teszi ezt, vagy a másik nem teszi amazt, akkor bizony nyerhettek volna.

Ez nem így van!

A választók döntöttek, és azok akik kiestek a játékból, nem tehetnek mást, mint gratulálnak a győztesnek.

A gyenge, választói akaratot elkerülő kampányukat, nem foghatják másra azok akik veszítettek, hiszen azokat az üzeneteket nekik kellett volna eljuttatni a választókhoz, amikkel meg tudták volna győzni őket arról, hogy őket válasszák.

Ez sokaknak nem sikerült!

De ezért, csak magukat okolhatják, hiszen akik nem juttatják el a választók postaládájába programjukat, aki a közösségi oldalakon csak posztolnak, de nem hirdetnek, azt egy gyenge próbálkozásnak sem nevezném.

Remélhetőleg minden vesztes tanul ebből a vereségből, és azok, akik sokadszorra buktak el, többet nem próbálkoznak a politika göröngyös útjára tévedni.

Az még érthető, és elfogadható, hogy az első bukás után ad még egy esélyt magának valaki, de a második és harmadik bukás után már csak egy kérdést lehet feltenni nekik!

Mi nem volt világos az első és második bukás után?

Bízom benne, hogy harmadjára, minden világos számukra!

Az EHE facebook oldalán láttam egy fotót, amire az volt írva, hogy elég volt!

Valóban!

 

HORVÁTH RICHÁRDNAK

ÉS A MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐKNEK

GRATULÁLUNK!