Felébresztve: Álmomban már láttalak

Annak örülök, hogy Szabó lakájmédiája figyelemmel kíséri írásaimat, még annak is, ha ezekért bírálatot kapok, hiszen ezek a bírálatok sokszor azokat a téveszméket tárják fel, melyek Tóth Csaba fejéből pattanhatnak ki.

Valóban nem lettem képviselő, de ez az én döntésem volt, nem kényszerből fújtam visszavonulót, az okaival már foglalkoztam, most nem teszem.

Nem vagyok egy pártnak sem tagja, és nem voltam már a választások idején sem, így az én pártomról írni picit olyan, mint ha kényszerzubbonyból kiszabadult kezek ragadtak volna tollat.

Így félig lekötözve nem csoda, hogy elég sokszor melléüt az a kéz a billentyűzeten.

Több mint 10 év után előhozakodni a HospInvest pénzügyeivel, tíz év kormányzás után, amikor több milliárd forint mínuszt halmozott fel a kórház 2012-óta elég zavarodott elmére vall.

Tény, hogy a rossz választási szereplésért maga Orbán Viktor vázolt fel felelősségre vonást, több város mellett Hatvant is érintve.

Az, hogy ez mennyiben fogja a Szabó Zsolt, Tóth Csaba tengelyt erősíteni, vagy gyengíteni, még ebben az évben kiderül.

Tény, hogy bezárt a cukorgyár, de a következő írások egyikében áttekintjük, hogy melyik család az igazi haszonélvezője. Egy biztos, nem az enyém, és nem is Érseké!

Tény, hogy közel 200 millió forint EU-s támogatással került fejlesztésre egy családi tó, de a következő írások egyikében áttekintjük, hogy melyik család az igazi haszonélvezője. Egy biztos, nem az enyém, és nem is Érseké!

Tény, hogy közel 30 millió forint támogatást kapott egy családi vadászház a falusi turizmus fejlesztésének keretében, de a következő írások egyikében áttekintjük, hogy melyik család az igazi haszonélvezője. Egy biztos, nem az enyém, és nem is Érseké!

Egyszóval,

álmomban már láttalak!