Horváth “Kim” Richárd elvtárs

Kép forrása: google.com

A hatvani beruházások kapcsán, többször tettem már szóvá Horvát viselkedését, és az építési területeken elkövetett szabályszegéseit.

Az Fc Hatvan lelátó bontásánál gépkezelőnek állt, mert akkor még nem tudhatta, hogy újrázni fog a 2019-es választáson. Biztosra akart menni, ha máshova nem, ide talán jó lesz, azaz gépkezelőnek.

Dezső sógor szokta mondani, mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának!

Az, hogy van-e erre megfelelő végzettsége, illetve kötelező munkavédelmi oktatásban részesült-e, akkor sem és azóta sem tudjuk. Mint azt sem, hogy a hírek szerint 2016-ra tervezett beruházás miért csak az elmúlt évben kezdődött meg úgy, hogy jelen pillanatban a bontáson kívül más nem történt.

Építkezés biztos nem, mert azt csak látnánk.

Hasonló magamutogatást, sikertörténet kommunikálást Kim Dzsong-Un elvtárs médiájában láthatunk.

Az igaz, hogy erre hajazó már Horváth “Kim” elvtársnak is van, és azt is közpénzből finanszírozzák.

A közpénzen fenntartott hatvanihirlap.hu oldalról.
A közpénzen fenntartott hatvanihirlap.hu oldalról.
A közpénzen fenntartott hatvanihirlap.hu oldalról.

A képek ékes bizonyítékai annak, hogy Horváth “Kim” elvtárs nem fél semmitől, az sem igen zavarja, ha véletlenül munkavédelmi ellenőrzést kapna a kivitelező, bátran szeg szabályt. A képen, egy építési területen látható, ahol sem láthatósági mellényt, sem munkavédelmi sisakot nem visel.

A választások után meg különösen bátornak látszik, sőt a képen olyan, mintha bölcs tanácsokat osztogatna, mert nélküle még le is állna a beruházás. Mindenképpen fontos, súlyos egyéniségnek számíthat az építkezésen, hiszen a kép bal széle tanulság erre, hiszen lába alatt még a beton is megreped.

Talán sérthetetlennek érzi magát, és azt gondolja, őt bizony baj nem érheti, mert a láthatatlan kezek sem tudták bántani!

Csak az a gond, ha történik egy baleset, nem őt fogják felelősségre vonni, mert ugye azt tudjuk, felelősséget azt nem nagyon szeret vállalni.

Gondolom ugyanúgy elhárítaná magáról a felelősséget azzal, hogy neki ehhez nincs köze, ha megkérdeznék, hogy a 2016-ban elhelyezett alapkőletétel után miért csak 2019. januárjában kezdődött el az építkezés és a 2020. februárjára beharangozott átadás miért fog csúszni a hírek szerint akár nyárig is.

Sokak véleménye, ha a „Szabó éra” marad, ez a sportcsarnok már két éve üzemelne. Egyelőre a jelek szerint csak időhúzás történik.

Ffelelősséget vállalni persze itt sem fog!