Szúr mint a “Tüske” – Lapszemle 2021 május

A már megszokott stílusban jelent meg ismét a Tüske nevű nyomtatott lap, ami nem szól másról mint Szabó Zsolt sikereiről, és az ellenzék bénázásáról.

Van benne DK, MSZP, Momentum, de a Jobbikból kiebrudalt Sneider munkásságát bemutatni próbáló szösszenet.

Nézzük mi is a legfontosabb a cikk szerzője szerint.

– A DK, illetve Gyurcsány “erős” embere, Basa Zoltán tevékenységét bemutatva próbálják a címmel felhívni a figyelmet, miszerint Basa egy botrányhős lenne.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy miféle botrányba keveredhetett, hiszen hangját sem nagyon hallani, közpénz közelébe soha nem fog kerülni, így kimondható, hogy őt a botrány nagy ívben elkerülte ez idáig is, de hátralévő politikai pályafutása alatt sem fog a közelébe kerülni.

Lehet, hogy már csak az maradt, hogy az MSZP és DK után, átigazoljon a Hazai Iván András által alapított “Valódi Demokrata Pártba”. Ott talán eljönne az ő ideje, és nem léptetnék vissza az Országgyűlési képviselő jelöltségtől, már megint.

– Feltételezik, hogy Sneider ismét indulni fog, persze ezen senki nem fog csodálkozni, hiszen egyetlen esélye ez, hogy a politika farvizén tovább evezzen valamerre, távol a Jobbik partjaitól.

– Szóba hozták Lőcsei Lajost, akin igazán nem találni fogást, nem igazán lehet róla mondani semmi rosszat, ha csak azt nem, hogy szembe akar szállni Szabóval. Nincs itt semmi látnivaló, egy értelmiségi Roma politikusról van szó, aki úgy gondolja, hogy tudna valamit tenni a választókörzetben élőkért.

Úgy gondolják, hogy azért mert az önkormányzati választáson elbukott, az országgyűlési választásokon valórészvételének kimenetele sem lehet kérdéses.

– Nem maradhatott ki természetesen Korózs Lajos sem, mindjárt meg is ragadták az alkalmat, hogy az álmentős kamu videóval hozzák egy szintre.

– Szó van benne a térségleltárról is, amit Szabó Zsolt adott elő.

Nem tudom, hogy a leltár során ellenőrizték-e még az OLAF előtt a “minipiacok” állapotát, a pályázaton elnyert pénz tervek szerinti felhasználását, ami mindegy is, hiszen a hírek szerint ezt meg fogja tenni az OLAF.

Azt még nem tudni, mi lesz, ha hiányosságokat fognak feltárni, de talán borítékolható, hogy ugyan az mint amikor az ELIOS sötétségbe borította Hatvant.

Erről korábban itt írtunk!

Tudják mi történt? Semmi!

A lényeg mindig ugyan az, minden beruházásnál figyelembe kell venni az előre rögzített “Alkotmányos jogokat”!

Naiv az, aki azt gondolja, hogy ezek az ügyek el fogják érni az emberek ingerküszöbét. Tapasztalatból tudom, hogy senkit nem érdekel. Ugyan úgy hidegen hagy mindenkit, mint a korábban feszegetett, egyébként gyalázatosan kivitelezett kerékpárút.

Szóval sokkal többet kellene kutakodni, mert ide már kevés, pár mini piacról szót ejteni, sőt sokkal több kell egy állítólagos Belizei számlától is.