Miért az Fc Hatvan a kedvenc?

Már többször foglalkoztam az Fc Hatvan brutálisan magas, egyébként teljesen érdemtelen támogatásával, de ebben az évben valami olyan dolog történt, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Miközben Horvát “mindenhez is értő” Richárd számolatlanul önti a közpénz százmilliókat az Fc Hatvan teljesítmény nélküli tevékenységére, csendben, gyakorlatilag pénzügyileg, mondhatni szándékosan ellehetetlenítette a Hatvani Kézilabda Egyesületet.

Azt már csak a bíróság fogja kimondani, hogy melyik félnek van igaza, de Horváth korábbi nyilatkozatai alapján minimum kétséges, hogy neki.

Sajnálatos tény, hogy Horváth teljesítménye az Fc Hatvan teljesítményével azonos, hiszen az Fc Hatvan az NB III-a való feljutást minden esetben a szerencsének, és más egyesületeknek a visszalépésének köszönheti, Horvát is hasonló módon szerencsével, egy törvény módosítása kapcsán lehetett polgármester, nem a saját korábbi teljesítménye miatt.

Az is igaz, hogy Szabó Zsolt szerintem már bánja, hogy egy ilyen dilettáns embert ajánlott maga helyett a polgármesteri szerepre.

Talán ez a közös pont, a szerencse köti össze Horvát Richárdot és az Fc Hatvant.

Persze a kézilabdázók támogatásának megvonását lehet magyarázni, de teljesen szükségtelen, hiszen a hatvani emberek pontosan tudják, hogy milyen cél vezérli a polgármestert.

Miközben a kézilabdázók saját jogon játszhatnának az NB I/B csoportban, a labdarúgóink saját jogon estek ki már megint, a szerencsének köszönhető NB III-as csoportból.

Az Fc Hatvan által építtetett lelátóval is sokat foglalkoztam, hiszen számomra érthetetlen, hogy a meccseken résztvevő nézők átlaga 200 főben határozható meg, persze ez is túlzó jóindulattal, miért kell egy több mint 1000 férőhelyes lelátót építeni egy Megye I-es csapatnak?

Értem, hogy minél nagyobb egy beruházás, annál nagyobbak a költségek is, és nagyon vigyázni kell arra, hogy senki Alkotmányos joga ne sérüljön, mert az később támadásokra adhat okot.

Leszögezhetjük, hogy Horvát kedvenc sportja nem csak a horgászat, hanem a foci is, de azt gondolom, hogy egy város vezetőjének mindig a teljesítményt kellene támogatni, és nem a léhűtőket, akik csak a pénzt tudják kunyerálni már majdnem minden hónapban.

Azért Fc nélkül… Hajrá Hatvan!