Szúr mint a Tüske – július

Vannak dolgok, melyek valóban nem a választói akaratot tükrözik.

Így van ez a választások előtt a jelöltek kapcsán is. A Tüskében többek között arról olvashatunk, hogy a baloldali jelöltekről nem az emberek döntenek, hanem Gyurcsány Ferenc, ami azért egy picit nevetségesnek tűnik.

Azt az apróságot viszont már nem közlik, hogy a Fideszes jelöltek kapcsán pláne nem az emberek döntenek, hanem őkegyelmessége Orbán Viktor.

Persze lehet ezen rágódni, de nem kell erre időt pazarolnia senkinek, hiszen az embereknek majd a választás napján kell dönteniük. Mert akkor ők döntenek, és nem Orbán vagy Gyurcsány.

Sokan abban bíznak, hogy elegendő burgonya fog teremni, de 2022-ben talán az már kevés lesz.

Arról is írnak, hogy gőzerővel folynak a fejlesztések, arról viszont hallgatnak, hogy egyelőre csak a minipiacok kapcsán, már vizsgálódnak a térségben.

Az már természetes, hogy a választások közeledtével felerősödtek az ellenzéki politikusok irányába a bírálatok, sokszor nem egészen megengedhető módon, de ezt majd az idő megoldja, hiszen 2022 után ezek a hangok el fognak csendesülni.

Reklámozzák a kerékpárutat, de itt sem említik meg a Hatvan és Boldog közötti szakasz siralmas állapotát, mert a garanciális javítás ellenére nem lett olyan minőségű ami a kivitelezés során elő volt írva.

De ki emlékszik már az öt évvel ezelőtti dolgokra?

Foglalkoznak még a gyermekvédelemmel, de arról nem írnak, hogy a Fideszes Kaleta, hogy a francba úszhatta meg a gyermekről készült pornográf képek birtoklását, pláne hogy a fenébe lehet ilyen embert nagyköveti pozícióba tenni, de a homofób felhangú törvény kapcsán arról sem szólnak, Szájer hogy képviselhette Magyarországot az EU-ban, miközben “mássága” a szűkebb Fideszes körökben köztudott volt.

Persze az idő mindent meg tud szépíteni, csak kellő képen kell  reklámozni.