Tényleg elmentek a falig?

Az alaptörvény által megszabott kereteken belül a lehető legszigorúbb jogszabályt alkották meg a pedofília visszaszorítására.

Kocsis Máté javaslatára a Parlament tárgyalta, elfogadta, és alig egy hónapja már ki is hirdették a “pedofil” törvényt.

Az sem mellékes, hogy a törvény nem csak a pedofilokról szól!

Többek között az alábbiakat lehetett olvasni a törvény kapcsán.
-Létrehozzák a pedofil bűnözők nyilvántartását. Adatigényléssel a hozzátartozók, valamint a gyermek nevelését, felügyeletét, gondozását ellátó személyek ellenőrizni tudják a gyermekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő személyeket (például iskolai dolgozókat, bébiszittereket, edzőket), hogy korábban elítélték-e gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.-

Bízunk benne, hogy a lista első helyén az a fideszes Kaleta lesz, akit haza kellett csempésznie a fidesznek.

Elképzeltük, hogy egy fideszes gyűlésen az éppen aktuális Nemzeti konzultációról beszélgetnek, és amikor a homofób részhez érnek, valaki feláll, és azt mondja az előadónak, hogy ne bántsátok őket, én is az vagyok.

Nem kell messzire menni példáért, elég ha a csatornakirály Szájer Józsikára gondolunk, de lehetne a névsort elég gazdagon bővíteni a fidesz soraiból is.

Azt sokan nem értik, hogy miért kell ezen a módon megbélyegezni embereket, hiszen a nemi identitás kérdése nem volt téma korábban sem, bár mindenki tudta és tudja, hogy létezik az azonos nemhez való vonzódás, a nemváltás, és persze vannak olyanok mint a fideszes Kaleta, akik csorgó nyállal nézegetik kiskorú gyermekekről készült, nem éppen szalonképes képeit, amiket féltve őriz számítógépén, amit a Magyar Kormánytól kapott.

Persze Kaleta szinte semmilyen büntetést nem kapott, csupán a havi fizetésének egy részét kellett befizetnie “büntetés” címszóval.

Ez viszont szégyen!