Ki tudja a megoldást?

Sokan keresnek meg azzal, hogy tudom-e mi lehet az a „szörnyszülött” a Mészáros Lázár út és a Május 1 utca találkozásánál.

Egy körülbelül 1000-1100 négyzetméteres területen néhány hónappal ezelőtt rohamléptekben elkészült egy 2,5-3 méteres betonfallal körülvett monstrum, amelynek közepén egy – a kategóriában luxusnak számító – nagy belmagasságú, fűthető sátor található.

A területet térkövezték, komoly térvilágítással, kamerarendszerrel rendelkezik és a jelek szerint riasztóval is felszerelték. Mindez a lakóházak között, úgy hogy körülötte egy szép lakópark épül. Sokan kérdezik: ki engedélyezte, hogy adhatta erre áldását a városi főépítész, milyen besorolásba került ez a terület stb.

Annyi információt kaptam a család egyik barátjától, hogy vélhetően ezt a területet a polgármester édesanyja vásárolta meg. Valami köze bizonyára van hozzá Horváth Richárdnak, mert munkaidőben és hétvégén is rendszeresen – órákon keresztül- parkol ott a család valamelyik luxusautója.

Természetesen a kapu akkor is be van zárva, hogyha dolgoznak(?) a sátorban és fel van húzva a sátor oldala is.

Kaptam olyan információt is, hogy egy figyelmetlen nyitás alkalmával az ott munkába igyekvő személy a sátor belsejében több retro autót is látott.

A másik ismerősöm szerint ez egy komoly beruházás volt, mert ennek értékét 50-70 millió forintra becsülte, mivel a cég weboldalán egy hasonló sátor, nettó 20 000 euróért van hirdetve. Ha megpróbáljuk megbecsülni és összeadni a telek, a kerítés, az egyéb közművek bekerülési költségét, a végösszeg elérheti akár a 100 millió forintot is.

de miből?

Ami belül van az titkos, így azt nem lehet beárazni!

Most az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez önkormányzati ingatlan, és a polgármester oda ellenőrzés céljából jár, vagy ez valami hobbi telep, bár annak igencsak drága lenne.

Ugyanakkor, az utóbbit erősíti, hogy egy másik ismerősöm szerint a polgármester Facebook oldalán, március 30-án megosztott fénykép vélhetőleg ezen a sátoron belül készült.

Egy biztos, nagyon titkolnak ott valamit.

Ez a hatvani 51-es körzet?

Természetesen amennyiben Horváth Richárd tájékoztatni kívánja a hatvani választókat a pontos bekerülési költségekről, szívesen közzé is tesszük!