Ungárnál tényleg bűzlik valami

Sokszor kaptam bírálatot, hogy csak a Fidesszel foglalkozom, most el jött az idő, hogy azokkal a politikusokkal is foglalkozzam, akik úgy állítják be magukat, mint akik jelenleg ellenzéki szerepben vannak.

Akiről szó lesz, az Ungár Péter, elvileg ellenzéki politikus az LMP színeiben, nem mellesleg milliárdos csemete, Schmidt Mária üzlettársa és fia, akinek soha nem kellett igazán megdolgoznia semmiért, hiszen a vagyonát örökölte, ami akkora, hogy mi egyszerű halandók fel sem tudunk fogni.

De..

Ungár Péter folyamatosan próbálja zöldként, ellenzéki politikusnak mutatni magát, közben Horvátországban, Svájcban vannak közös üzleti érdekeltségeik a családdal.

Svájcban 100%-os tulajdoni hányaddal rendelkezik egy cégben a család, és tudjuk, hogy ott bizony sok bank és trezor található.

Ez azért fontos, mert Péter, a családi cégből nem vesz ki pénzt, a Parlamenten kívül más tevékenységet nem végez, munkahelye nincs, vannak viszont milliárdjai.

Miután kirobbant a Horvát szennyvíziszap botrány, és azt lehetett feltételezni, hogy a pernyehányóra is hoznának belőle, -amiből nem lett semmi-, ekkor tűnt fel Hatvanban a milliárdos csemete.

Elvileg harcol a bűz ellen, de azt elfelejtette közölni, hogy bizony nekik is vannak zágrábi érdekeltségeik, a közös családi cégnek többségi befolyása van a zágrábi székhelyű Aqua Park  D.O.O  cégben, a szennyvíztisztító teleptől alig 24 km-re.

Többen úgy vélik, hogy a zágrábi polgármesterrel is tárgyalhattak, a szennyvíziszap kapcsán.

Tehát úgy próbálja ellenzéki politikusnak mutatni magát, hogy egyébként anyukájával egy lakcímre bejelentve “politizál”, vagy inkább csak üzletel. Gondolom, esténként közösen beszélik meg, hogy kinek mi a feladata, esetleg milyen szerepet osztott rájuk Orbán Viktor.

Az is érdekes lehet, hogy Péterke vonzódása az azonos neműekhez mára már köztudott, miként viszonyul hozzá a család, akik ellenzik, sőt támogatták a Fidesz melegellenes törvényjavaslatait.

Kérdés lehet az is, hogy Péterke bulizott-e együtt Szájer Józsikával, ahol megbeszélhették az Uniós támogatások felhasználását?

Íme a csodás birodalom, amit a család igazgat a Pió-21 Kft.-n keresztül.

A részesedések pedig alább láthatók.

 

Béláim, gondolkodjunk!

Tényleg van olyan ember, aki elhiszi Ungárnak, hogy őt érdekli mi bűzlik Hatvanban?

Mert amikor itt van, tudjuk!

Természetesen kérdésekkel fordultam Ungár Péterhez amik a következők:

Ön nyíltan vállalta az azonos nemhez való vonzódását.

Mit szól ehhez a család?

Elfogadja anyukája, vagy elítéli, miközben egy lakcímen vannak bejelentve?

Találkozott-e, vagy bemutatta-e már barátját a családnak?

Mikor láthatják választói párjával? Még a választások előtt, vagy csak utána?

Mivel családjának, így önnek is többségi befolyása van egy zágrábi cégben, érdekelne, hogy van-e a cégnek valami köze, a zágrábi szennyvíziszap Magyarországra hozatalában?

Nem tartja-e visszásnak, hogy több külföldi cég többségi tulajdonostársaként, a milliárdos bevételek nagy része után nem Magyarországon adóznak?

A Magyarországi cégekből, vittek-e ki a Svájci cégbe pénzt azért, hogy ne Magyarországon kelljen adózniuk?

Ön a család vagy anyukája nyomására vállalt ellenzéki szerepet, hogy a fidesz előretolt bástyájának szerepét betöltse, vagy tényleg komolyan gondolja, hogy egy kormányváltás után saját anyukáját, családját is felelősségre kívánja vonni, az elmúlt években elkövetett bűnökért és a történelem meghamisításáért?

Amennyiben a válasz megérkezik, természetesen azt is közölni fogjuk!