Botrányos döntés a csütörtöki testületi ülésen

Szokták mondani, ha valaki gátlástalanul, de látszólag rendben lévő dolgot tesz, nem csak a ló lába lóg ki, hanem itt már az egész ménes nyargal.

Így történt ez az Fc Hatvan kézilabda szakosztályának megszavazott támogatáskor is.

Egy pár apróságra hívnám fel a figyelmet a döntéssel kapcsolatban.

Talán az első és legfontosabb, hogy ennyi év után sincs fogalma a polgármesternek arról, hogy egy testületi-ülésen hogyan lehet kérni a napirendi pontról való levételt.

Az történt, hogy Szabó Ottó, a Fidesz-KDNP képviselője, a napirendek megszavazása előtt kérte az Fc Hatvan kézilabda szakosztálynak nyújtandó előterjesztés levételét kérte.

Magyarázata érthető, és ez alapján kérése jogosnak is mondható.

Viszont ez a szerencsétlen polgármester nem értette, hogy amit elmondott, miért nem az előterjesztés tárgyalásánál mondta el.

Akkor most elárulom.

Mert akkor már nem lehet kérni a napirendről való levétel!

Azt csak a napirendek elfogadása előtt kérheti a képviselő, mivel ez ügyrendi kérdés.

Ha ennyire nincs tisztában a polgármester az általuk kreált SZMSZ-el, és fogalma sincs arról, hogy mikor mit tehet meg egy képviselő, jogosan merül fel a kérdés, mi a francért ül abban a székben?

Az is érdekes, hogy a milliomos csemete folyamatosan arról beszélt, hogy ők a gyerekeket támogatják, de a szavazás előtt tényszerűen azt kérte a bandájától, hogy támogassák az Fc Hatvant!

Már gyermekekről szó sincs!

Más kérdés, hogy maga a döntés, a polgármester magyarázata, és a váci import Ofella hablatyolása baromira sántít, hiszen itt nem másról van szó, mint arról, hogy a sportcsarnok miatt a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesületet így próbálják ellehetetleníteni.

Teszik ezt úgy, hogy a korábban az “ellenség” egyesületében ténykedtek az Fc Hatvanba importált emberek.

Nem tudom mennyire vannak ezek az emberek felkészülve, de gondolom mindenre képesek a hatalom kiszolgálása érdekében, hiszen információm szerint van olyan is közöttük, -aki korábban Ricsi-Rics milliomos csemete szekerét tolta, most pedig az Fc Hatvannál nyomul,- akinek sikerül két egymást követő évben is érettségi bizonyítványt szereznie, ezáltal már túlképzettnek is mondható lenne, ha ilyet lehet csinálni.

Azon még elmélkedem, hogy ez hogyan is sikerülhetett neki.

Ön szerint melyik iskolában lehet kétszer sikeresen érettségizni?

A testületi-ülésen készült videót hamarosan elemezzük, és újabb érdekességekkel jelentkezünk a botrányos döntésről, akkor már videóval!