Miért kell mindenért külön szólni?

Hatvanban a város vezetése nem igazán áll a helyzet magaslatán, hiszen míg a városvédők a külterületeken pózolnak egy más által szervezett szemétgyűjtési akció körül, sem a belvárosban, sem pedig saját házuk környékén nem tudnak rendet tenni, vagy megtartatni.

Több oka is van annak, hogy most ismételten bepanaszoltam a Dembinszky utca egyik telektulajdonosát, de erről majd a későbbiekben fogok írni.

Az alábbi panasszal fordultam a Hatósági irodához, bízva abban, hogy keményen fel fognak lépni a tulajdonossal szemben, és a környéken élők végre egy rendezett járdaszakaszon közlekedhetnek.

“Hatvan Város Önkormányzata

Hatósági Iroda részére

hatosagi@hatvan.hu

Tisztelt Hatósági Iroda!

A Dembinszky utcában évek óta problémát okozó telek tulajdonosának nemtörődömsége, az ingatlan, valamint az utca elhanyagoltsága miatt

PANASZT

nyújtok be, melyek súlyosan sértik a közösségi együttélés alapvető szabályait!

Több éve probléma, hogy a Dembinszky utcában egy telek tulajdonos nem tartja rendben sem a telek előtti utcaszakaszt, sem pedig a kerítésen belül a telket.

Kérem a Tisztelt Hatósági Irodát, hogy az évek óta fennálló áldatlan állapotokat, a törvény és a helyi rendelet szigorú alkalmazásával azonnal számoltassa fel, vagy a tulajdonos költségére tegyék rendbe az elhanyagolt gazos területet.

Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelete, valamint az  általános  közigazgatási  rendtartásról  szóló  2016.  évi  CL.  törvény alapján indítsanak eljárást a tulajdonossal szemben!

Kelt: Hatvan, 2021. szeptember 12.”