Csak ketten válaszoltak a háromból

A tegnap megjelent hevesi szavazatvásárlásról és láncszavazásról szóló írásomra Korózs Lajos és Varga Ferenc reagált.

A közösségi oldalukon többek között arról írtak, hogy nem tartják etikusnak a történteket.

Sajnálatos viszont, hogy miközben a jelöltek elhatárolódnak és elítélik az ilyen cselekményeket, a DK választókerületi elnöke Basa csak azért nem lett dühös a történtekért, mert én tettem közzé. Azt is kifejti, hogy ennek ellenére lehet valós a visszaélés, de ettől nem határolódik el, tehát szerinte ez így rendben is van.

Továbbá nevetséges váddal próbál támadni, miszerint saját pártomat akarom megpuccsolni, de előtte azt közli, hogy kiléptem. Tehát nincs pártom amit megpuccsoljak, és nem is lesz másik. Én egy pártnak voltam a tagja, de valójában nem én léptem ki a pártból, persze ezt Basa pontosan tudja.

Azért az ide kívánkozik, hogy Basa volt az aki más pártért elhagyta az MSZP-t, és azóta is próbálja gyengíteni. A Dobrev Klára párt azaz DK választókerületi tagjainak elüldözése után vette át az egyébként mára pár tagot számláló gyengécske lábakon álló választókerület. Hol vannak már azok a régi motorosok akikkel 2014-ben kampányoltunk?

Egyébként az meg teljesen magánügy, hogy én kit támogatok, és az is, hogy ki az aki igényli és elfogadja a segítségem.

Vagy az a gond, hogy nem a DK jelöltjét támogatom? Bocs, olyan itt nincs!

Most akkor “bagoly mondja verébnek”…?

De Basáról ne essen több szó, ennyit sem érdemelt!

Igazán Korózs Lajosnál szakadt el a cérna, hiszen mint írta, pont az ilyen aljas húzások miatt kell leváltani a Fideszt, és nem érti, hogy az összefogás egyik jelöltje, ilyen módszerekhez folyamodik.

Már csak Lőcsei Lajos válaszára várunk, amint elküldi, azt is közzé fogjuk tenni.