Márki-Zay és az ő Magyarországa

A Márki-Zay Magyarországa Mozgalom hasít, mint hulló csillag az égen!

Trump nyomdokaiban járó Márki, nagy zayt csapott, amikor azokat az ellenzéki szavazókat nemes egyszerűséggel hazaárulónak nevezte, akik nem rá szavaznak az előválasztás során.

Az fel sem tűnt neki eddig, hogy a versengés Karácsony és Dobrev között zajlott, hiszen ő a dobogó alsó fokára kényszerült gyengécske teljesítményével.

Sokan Trump kampányához és mentalitásához társítják azt a kommunikációt, amit Márki-Zay, vagy az ő stábja előkészít számára.

Sikerült is sok szavazót megsértenie a hazaárulózással, így aki eddig bizonytalan volt, a felmérések azt mutatják, inkább  Dobrev Klárára adja a voksát.

Villámlátogatásra érkezik pénteken, így aki esetleg úgy gondolja, hogy Márki-Zay őt megsértette, kérje számon személyesen, pénteken reggel 8 órától a posta környékén.

Beugrott az is Márki-Zay-nak, hogy őt le akarják győzni az előválasztáson.

Szinte hihetetlen!

Ha nem így lenne, minek az előválasztás. Vagy úgy gondolta, hogy Karácsony visszalépésével mindenki felteszi a kezét, és verseny nélkül, a szavazókat elárulva simán egyedüliként fut neki a második fordulóban?

Azt gondolom, hogy ez nagyon nem jött be neki, ahogyan az sem, hogy majd azok akik Karácsonyra szavaztak, majd őt fogják támogatni a második fordulóban.

És mielőtt bárki úgy gondolná, hogy számomra nem fontos az előválasztás elárulhatom, hogy az első fordulóban az esélyes Karácsony Gergelyre szavaztam, így a hagyományt nem megszakítva a második fordulóban is ezt teszem. Az esélyesre szavazok, és nem egy olyan emberre aki hazaárulónak nevezett mert nem őt támogatom.

Szeretném jelezni, hogy akkor sem fogom, ha valamilyen csoda folytán ő kerülne ki győztesen az előválasztáson, inkább maradok Márki-Zay által megbélyegzett “Hazaáruló”!

Hatvanban az előválasztást szervező és lebonyolító aHang részéről itt szervezkedő, nyíltan a közösségi oldalon teszi közzé, hogy bizony ő Márki-Zayt támogatja.

Egyrészről ez nem csak etikátlan, de alkalmas arra, hogy a szervező és lebonyolító így befolyásolja a választókat.

Bízunk benne, hogy ez csak egyszeri eset, és az aHang részéről mindenki más független marad, legalább a nyilvánosság előtt.

Egy biztos, én nem olyan Magyarországot képzelek el mint Márki-Zay.

Én olyan országban szeretnék élni, ahol nem hazaárulózzák le a másik embert csak azért, mert nem támogat valakit!