Imádják Viktort az ő szavazói

Kép forrása: google.com

Semmi sem számít, ha a kedves vezetőt kell híveinek imádni.

Olyan érzése van ilyenkor az embernek, mint amikor a munkahelyen kell megküzdeni az idióta munkatársakkal.

A békemenetnek nevezett Román, Ukrán felvonuláson szinte minden megengedett volt, jöttek amennyien csak tudtak, vagy amennyi embert meg tudtak fizetni. Nem számított semmi, most nem volt vészhelyzet annak ellenére sem, hogy Romániában már katasztrófa közeli állapotok vannak, már a Magyar kórházakba is kerülnek onnan ellátásra szorulók.

A kép jól mutatja a jelen helyzet kórképét, mondhatnánk viccesnek is, de ha valaki tovább gondolja a kép mondanivalóját, sokkal súlyosabb a helyzet, még annál is, mint egyébként naponta tapasztalhatunk.

Október 23-án nem más történt, mint az, hogy Orbánék a határon túlról hoztak híveket azért, hogy a Magyarországon élő ellenzékkel szemben tüntessenek.

Kíváncsi lennék, hogy lenne-e Fideszes jelentkező egy Ukrán, vagy Román tüntetésen való részvételre?

De azt is megnézném, hogy az Ukrán és Román hatóságok mit tennének viszontválaszt adva az ország belpolitikájába avatkozó tüntetőkkel.

Lehet, hogy az ellenzék nem tudott olyan létszámú megemlékezést produkálni mint a Fideszes békemenet, de ha azt nézzük, sokkal kevesebben voltak, mint azok, akik az előválasztáson részt vettek.

A fotón pedig senki ne nevessen, inkább kezdjük el aggódni azon, hogy ilyen emberek támogatják Orbánt és politikáját.